Ana sayfa Kim Kimdir? Benim Adım Melek dizisinin Kadriye’si Hande Kaptan kimdir?

Benim Adım Melek dizisinin Kadriye’si Hande Kaptan kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yer alan Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakterine Hande Kaptan hayat verecek. Mahmut’un biricik eşi olan Kadriye, bu büyük destansı hikayede önemli bir karakter olarak öne çıkacak. Bu karaktere hayat verecek olan Hande Kaplan, daha önce çeşitli yapımlarda ekranda yer almıştı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Carmina karakteri ile ekran kariyerine başlayan Hande Kaplan, Benim İçin Üzülme ve Yılanların Öcü isimli yapımlarda da boy göstermişti. Hande Kaplan, en son Şahane Damat isimli dizide Cennet karakteri ile 2016 yılında ekranda yer aldı. Sinemada ise 2013 yılı yapımı olan El Cin isimli filmde rol yaptı.

Benim Adım Melek dizisiyle 3 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Hande Kaptan, bir hayli heyecanlı.

Dizinin twitter sayfasındaki röportajında, “Biz, Gaziantep’e hayran kaldık, büyülendik. Buraların sıcak toprağının hikayesini size anlatmak için geliyoruz.Eylül’de hepiniz ile TRT1 ekranında buluşmak üzere” açıklamasını yaptı.

BENİM ADI MELEK DİZİSİ HAKKINDA:

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Şerif Sezer’in paylaştığı ‘Benim Adım Melek’ dizisinin çekimleri devam ediyor.

Dizi, Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Ancak hangi gün ekrana geleceği konusunda heniz net bir bilgi yok.

Gaziantep çekimlerinde Haleplizade konağı, Gazi Konağı ve Mecidiye Han ile tarihi alanlar kullanılacak.

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın yer aldığı dizinin senaryosunu ise Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon kaleme alıyor.

Dizinin müziklerini başarılı müzisyen Yıldıray Gürgen hazırlarken, Jenerik müziğini ise Aydilge hazırlayıp seslendirdi.

‘Benim Adım Melek’ Eylül ayında TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak