Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu yeni dizisinde yine göze batıyor!

Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu yeni dizisinde yine göze batıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka dizisinde Berk karakterini canlandıran Ulvi Kahyaoğlu, başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen ve ismini Benim Adım Melek dizisi ile de geniş kitlelere duyuran bir isim. Fox TV’nin pazartesi akşamları ekrana getirdiği Tozluyaka dizisindeki Berk karakteri de oyuncunun farklı yeteneklerini ortaya çıkarmasına vesile oldu.

Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek dizisi oyuncunun ilk projesiydi ve iki sezon süren başarılı performansı ile de kendi hayran kitlesini oluşturmaya başladı. Ulvi Kahyaoğlu için Elbet Bir Gün isimli kısa süren dizinin ardından Tozluyaka ile yeniden ekrana dönmek önemli bir başarı. Oyuncunun canlandırmakta olduğu Berk karakteri de sıkıntılı birisi ve böyle bir karakteri canlandırma konusunda da Kahyaoğlu’nun iyi bir seçim olduğunu ekrana yansıyan görüntülerden anlayabiliyoruz.

Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu yeni dizisinde yine göze batıyor! 29

Ulvi Kahyaoğlu, “Ben bu hikayede Berk karakterini canlandırıyorum. Berk sıkıntılı bir karakter. Kendi içinde pek çok sıkıntısı olan ve bu sıkıntılarında asıl hikaye sürecinde kendi çevresine de yansıdığını görüyoruz” diye konuştu.

Berk karakteri hikayenin sinir uçlarından birisi ve Ulvi Kahyaoğlu’nun da bu rol için iyi bir seçim olduğu hemen anlaşılıyor. Genç oyuncu, varlık içinde büyüyen ama kendi içsel sorunlarını aşamayan Berk karakterinin hislerini ve duygularını güçlü bir şekilde yansıtıyor.

Benim Adım Melek dizisinden sonra Ulvi Kahyaoğlu yeni dizisinde yine göze batıyor! 30

Oyuncu, “Doğru şekilde değer görmemiş bir insanın doğru şekilde değer vermeyi öğrenememesi ve süreçte bunun sıkıntıları ile yüzleşip, kendi ile tekrar tanıştığı bir hikaye izleyeceğiz” diye konuştu.

Bu sözleri ile aslında zenginliğin kişisel gelişimde olumsuz yanlarını yansıtan bir karakter Berk. Ulvi Kahyaoğlu da kendisi ile tekrar tekrar taşına bu yeni karakter ile zengin olanların mutlu olduğunu sananlara da aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını göstermiş oluyor.