Ana sayfa Kim Kimdir? Benim Adım Melek dizisinin Kerem’i Ulvi Kahyaoğlu kimdir? Çıkış yapabilecek mi?

Benim Adım Melek dizisinin Kerem’i Ulvi Kahyaoğlu kimdir? Çıkış yapabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi, TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya geliyor.Belgrad’da yapılan ilk çekimlerin ardından İstanbul’a ve oradan da Gaziantep’e uzanan çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Kutsi ve Nehir Erdoğan’ı buluşturan dizinin tanıtımları da büyük ilgi gördü.

Benim Adım Melek dizisi setinden oyuncular yaptıkları açıklamalarla diziseverlerin ilgisini çekmek için çaba harcamakta. Dizide Kerem karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’da bir hayli heyecanlı. Ulvi Kahyaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okumakta olan genç bir isim. Benim Adım Melek dizisi de çıkış yapması adına çok önemli bir proje konumunda. Kimi Sevsem Çıkmaz isimli filmde kısa bir rolde yer alan ve bu sayede Cannes Film Festivali’nde de yer alma şansı yakalayan bir isim…

Annesinin yakışıklı oğlu, kardeşinin kahramanı olan Kerem, karakteri dikkatleri çekecek. Çünkü kerem pek de söz dinlemeyen bir karakter…

Benim Adım Melek dizisinin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda Kahyaoğlu, “Merhabalar, çekimlerimiz devam ediyor. Heyecanımızı sizinle paylaşmak istedik. Benim Adım Melek çok yakında sizlerle” diye konuştu.

İşte o görüntüler:

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Şerif Sezer’in paylaştığı ‘Benim Adım Melek’ dizisinin çekimleri devam ediyor.

Dizi, Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Ancak hangi gün ekrana geleceği konusunda heniz net bir bilgi yok.

Gaziantep çekimlerinde Haleplizade konağı, Gazi Konağı ve Mecidiye Han ile tarihi alanlar kullanılacak.

Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın yer aldığı dizinin senaryosunu ise Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon kaleme alıyor.

Dizinin müziklerini başarılı müzisyen Yıldıray Gürgen hazırlarken, Jenerik müziğini ise Aydilge hazırlayıp seslendirdi.

‘Benim Adım Melek’ Eylül ayında TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak