Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi rakibi Kuruluş Osman’a öyle bir fark attı ki, bu unutulmaz

Sadakatsiz dizisi rakibi Kuruluş Osman’a öyle bir fark attı ki, bu unutulmaz

tarafından ker_def

Kanal D’nin başladığı günden bu yana gündeme damga vuran, gerek oyuncu performansları gerekse hikayesi ile izleyicilerin gözdesi dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile Çarşamba akşamı ekrana geldi. Geçen hafta kolaj bölümü yayınlandığı için diğer diziler reytinglerde yükselme yaşamıştı. Ancak dün akşam yayınlanan yeni bölüm sonrası Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinde düşüşler olduğu görüldü. Kuruluş Osman ise güçlü şekilde reytinglerde Sadakatsiz’i total ve ABC1 gruplarında geride bıraktı.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği Sadakatsiz, 9’uncu bölümü ile yine reytinglerde üst sıralarda yer aldı. AB’de elde ettiği yüksek oranla dizi en çok izlenen dizi oldu. 11-14 arası reyting oranları tutturan dizinin 1 haftalık aradan sonra geri dönüşü yine müthiş oldu. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalanması nedeniyle yaşanan 1 haftalık aksaklık, dizi setlerinde önlemlerin yoğun tutulması gerektiğinin de mesajı oldu.

Sadakatsiz dizisi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da öne çıktı. #sadakatsiz hastag’i ile twitter’da saatlerce TT’de bir numarada kaldı, dünya trend listesinde de 1’inci sıraya kadar yükseldi.

Sadakatsiz dizisi rakibi Kuruluş Osman'a öyle bir fark attı ki, bu unutulmaz 7

Google’da en çok aranan dizi de yine Sadakatsiz idi…  Google, Türkiye’de ve dünyada 2020 yılının arama sonuçlarında öne çıkan trendleri açıkladı. Türkiye’de 2020 yılında dizi kategorisinde en çok aranan dizi Sadakatsiz oldu.

2020 trenlerinde reytingleri ile Çarşamba akşamları Sadakatsiz’in en büyük rakibi olan Kuruluş Osman’ın ilk 10’da yer almaması ise büyük şaşkınlık yaşattı.

İşte google’un 2020 yılı trenlerinde sırasıyla en çok aranan ilk 10 dizi…

Sadakatsiz
Mucize Doktor
Masumlar Apartmanı
Sen Çal Kapımı
Alev Alev
Kırmızı Oda
Bay Yanlış
Menajerimi Ara
Bir Başkadır
Aşk-101