Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı!

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak ekrana gelecek Duy Beni isimli dizi nihayet sete çıktı. TRT1’in büyük ilgi gören dizisi Benim Adım Melek’le adını duyuran Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan diziden ilk görüntüler de geldi.

Duy Beni isimli dizi genç oyuncular Rabia Soytürk ve Caner Topçu için çok önemli. Çünkü iki oyuncu da bu diziyle ilk kez başrolde yer alıyor. Daha önce Emmy ödüllü dizi Şahsiyet’te rol alan ve Benim Adım Melek’le adını duyuran Rabia Soytürk ile en son Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin kadrosunda yer alan Caner Topçu, bu yeni yaz dizisinin başrollerini oynayacak.

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı! 11

Liselerde yaşanan öğrenci zorbalığına dikkat çekecek olan dizinin duyurusu bir süre önce yapılmıştı. Dizi nihayet tüm hazırlıkları tamamladı ve sete çıktı. Setten gelen ilk fotoğraflar da diziyle ilgili merakları artırdı.

Duy Beni isimli dizi uzun süredir ekranlarda görünmeyen üç deneyimli oyuncuyu da yine izleyicinin karşısına çıkarıyor. En son Olağan Şüpheliler’de rol alan Berk Hakman, komedi dizilerinin başarılı oyuncusu Durul Bazan ve Kanunsuz Topraklar’ın Malik’i Murat Daltaban, Duy Beni ile yeniden setlere döndü.

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı! 12 Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı! 13 Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı! 14 Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’ü başrole taşıyan Duy Beni’nin çekimleri başladı! 15

Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan Duy Beni sıra dışı hikayesi ve güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Duy Beni, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan zorbalık olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik dramasıyla ekrana getirecek.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Duy Beni’niny önetmenliğini Ali Balcı üstlenirken senaryosu ise Makbule Kosif tarafından kaleme alınıyor. Dizide ayrıca Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız yer alıyor.