Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’e bravo, tüm başrollerin bıraktığı Bir Zamanlar Çukurova’yı ihya etti!

Hilal Altınbilek’e bravo, tüm başrollerin bıraktığı Bir Zamanlar Çukurova’yı ihya etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile dört sezondur ekranda yer almaya devam ediyor. Adana’da çekimleri yapılan diziye 5 başrol oyuncusu birlikte başlamıştı. Hilal Altınbilek dışında; Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık dizinin güçlü kadrosunu oluşturdu.

Ancak Hilal Altınbilek dışındaki tüm başroller çeşitli nedenlerle hikayeden ayrıldı. Dizinin sonuna kadar kalan tek isim ise Hilal Altınbilek olarak öne çıktı. Dördüncü sezon başında İbrahim Çelikkol da başrol oyuncusu olarak diziye katıldı ve Hakan karakteriyle de çok iyi bir performans ortaya koydu.

Hilal Altınbilek'e bravo, tüm başrollerin bıraktığı Bir Zamanlar Çukurova'yı ihya etti! 95

Dizinin son sezonunda ilgi görmesinde İbrahim Çelikkol’un da büyük katkısı oldu. Ancak oyuncu 139. bölüm itibariyle diziye veda etti. 141. bölümde final yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova’da sonuna kadar hikayede kalan tek başrol oyuncusu olarak Hilal Altınbilek, bir alkışı hak ediyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 16 Haziran Perşembe akşamı 141. bölümüyle bitecek.

Hakan Gümüşoğlu olarak izlediğimiz İbrahim Çelikkol ise 139. bölüm itibariyle hikayeden ayrılmış oldu.