Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

Benim Tatlı Yalanım 10. Bölüm Özeti ve Fotoğrafları

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisinin 10. yeni bölümü 22 Ağustos Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta bayram tatili nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan diziyi 2 haftadır sabırsızlıkla bekleyen takipçileri, Suna ve Nejat’in ilişkisinin nereye varacağını heyecan içinde beklemekte… Yeni bölümde ise Tolga karakteri işleri biraz karıştıracak. Dizinin özetini ve fotoğraflarını videoda bulabilirsiniz.

Benim Tatlı Yalanım 10.bölümünde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Suna Nejat’a aşk itirafı yaptığı mektubu verdiğini zannederek zor bir güne uyanır. Fakat Nejat’a yanlış mektubu vermiştir. Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir, kimliği Hande’nin eline geçmiş, Hande Suna’nın oyununu öğrenmiştir.

Hande ise bu durumu Suna’nın yüzüne vurmadan önce tadını çıkaracak, rakibesinin aslında kim olduğunu, kimlerin bu yalana dahil olduğunu teker teker öğrenecektir. Bu arada Şevket kalp spazmı geçirmiş ve aile seferberlik ilan etmiştir.

Suna’nın çocukluk aşkı Tolga ve halası Enise bu vesile ile yıllar sonra Şevketler’i ziyarete gelirler. Tolga yıllar içinde üsteğmen olmuş, yurt dışı bir görev için gün saymaktadır. İdeal bir damat adayıdır. Suna’nın çocukluk aşkı ile tekrar karşılaşması, Nejat’ın buna şahit olması hiç beklenmedik bir şeye sebep olur. Nejat farkında olmadan Suna’yı kıskanmaya mı başlayacaktır?

Oyuncular:
Nejat: Furkan Palalı
Suna: Aslı Bekiroğlu
Kayra: Lavinya Ünlüer
Şevket: Ahmet Saraçoğlu
Hande: Gonca Sarıyıldız
Saniye: Aslı İnandık
Rafet: Sadi Celil Cengiz
Serkan: Ali Yoğurtcuoğlu
Burcu: Seda Türkmen
Hayri: Cem Zeynel Kılıç