Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm fragmanında aşk bacayı sarmış haberiniz olsun!

Benim Tatlı Yalanım 13.bölüm fragmanında aşk bacayı sarmış haberiniz olsun!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi12 Eylül Perşembe akşamı 13. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Benim Tatlı Yalanım dizisinin 12. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Furkan Palalı,Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

13.bölüm fragmanında Nejat ile Suna yeniden taşıyor gibi yapmakta… Nejat, Suna’nın ellerini tutuyor ve ikisi de bir hayli mutlu. Aylin ise Suna’nın babasına her şeyi anlatmak için gidiyor ama Tolga onu durduruyor. Aylin ile Tolga arasında bir şeyler mi yaşanacak? Suna ise Kayra ile çok iyi anlaşıyor.

Peki dizinin 12. bölümünde neler yaşanmıştı?

Tolga’yla ettiği kavga sonrası duygularına yenik düşen Nejat, hiç beklenmedik bir anda Suna’yı öper. Suna, sonunda duygularının karşılıksız olmadığından emin olmuş, bulutların üzerindedir. Ancak, Hande tehdidi varken, Nejat’la nasıl bir araya geleceğini bilememektedir.

Bu sırada Nejat, duygularıyla yüzleşmekten kaçması ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırır. Suna, artık Nejat’a adım atan taraf olmayacağına dair kendine söz verirken, aşıkları bir araya getirmek için Burcu ve Serkan işbirliği yaparlar. Hande ise Nejat ve Suna’ya engel olamayacağını anlayınca kozunu kullanmaya karar verir.