Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 10. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

Zalim İstanbul 10. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı

tarafından ker_def

‘’Ben bir çocuğa bile sahip çıkamadım!’’ Zalim İstanbul yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de! İlk sezonunda beğeni toplayan Zalim İstanbul dizisi, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin 10. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Fikret Kuşkan,Deniz Uğur, Mine Tugay,Ozan Dolunay, Simay Barlas, Bahar Şahin ve Berker Güven’in başrollerinde yer aldığı dizinin 10.yeni bölümde neler yaşanacak?

Karaçay ailesinden kaçan Cemre ve Nedim uzaklarda birbirlerine tutunmaya çalışırken diğer tarafta kıyametler kopar. Yeğeninin Cemre tarafından kaçırıldığını düşünen Agah çılgına döner ve tüm gazabını Seher ve ailesine yöneltir. Çünkü ağabeyinin emaneti olan Nedim’i bulmak zorundadır. Neye uğradığını şaşıran ise sadece Karaçay ailesi değildir, Seher de kızı için oldukça endişelidir. Şeniz ve Cenk ise gerçeklerin ortaya çıkacağından dolayı korku içindedir.

Herkes uzaklara kaçan Cemre ve Nedim’in peşindedir. Agah, Nedim için Seher ise Cemre için endişelenirken sadece kendi için endişelenen biri vardır, Şeniz! Yaptıklarının ortaya çıkacağından korkan Şeniz, Cemre ve Nedim’i yakalaması için adam tutar. Amacı onları Agah’tan önce yakalamaktır. Nedim’i korumaya çalışan Cemre ise yakalanma ihtimalinden dolayı tedirgindir.

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)