Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 22 Ağustos Perşembe 10. Bölüm Fragmanı İzle!

Benim Tatlı Yalanım 22 Ağustos Perşembe 10. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Benim Tatlı Yalanım dizisi bu hafta izleyicilerle buluşamayacak. Dizinin 10. yeni bölümünü 22 Ağustos Perşembe günü izleyebilirsiniz. Furkan Palalı,Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.Videodan bu görüntüleri izleyebilirsiniz.

Benim Tatlı Yalanım hem hikayesi hem oyunculuk başarısı hem de reytingleri ile yaz ekranının önemli yapımlarından birisi olmayı başardı. Dizinin Eylül itibariyle başlayacak yeni sezonda da ekranda yer alması bekleniyor.

Benim Tatlı Yalanım 9. bölümde neler olmuştu?

Suna ve Hande Yüzleşiyor!

Suna, Hande’nin Nejat’a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat’ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat’ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz. Suna, Hande’yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir.

Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat’a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleştiği sırada sürpriz bir şekilde aradığı cesareti bulur, Nejat ve Hande’nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gider.