Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Benim Tatlı Yalanım 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisi Perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. İlk iki bölümü büyük merakla izlenen Benim Tatlı Yalanım, 3. bölümüyle 27 Haziran Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizi daha şimdiden oyuncularıyla ve hikayesi ile çok konuşulmaya başlandı.

Benim Tatlı Yalanım dizisi 27 Haziran Pazartesi 3. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Suna ve Nejat’ın hikayesinde neler yaşanacak? Suna, neden yalancı anneliği kabul etti, bu detay bakalım Nejat tarafından öğrenilebilecek mi? Benim tatlı Yalanım sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa ciddi karşılık buldu. 2 bölüm de tüm reyting kategorilerinde birinci olarak Star TV’yi zirveye taşımıştı. Videodan dizinin 3. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

2. bölümde neler olmuştu? Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder. Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin’i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra’yı görmeyeceğini düşünür. Ancak Kayra’nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.