Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım 3. bölümde Suna’nın zor sınavı!

Benim Tatlı Yalanım 3. bölümde Suna’nın zor sınavı!

tarafından zk zk

Başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı, Star’ın ilgiyle izlenen dizisi “Benim Tatlı Yalanım”ın yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Geçen hafta ekrana gelen bölüm finalinde Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı kovmuştu. Vicdan azabı çeken Suna, kendisini affettirebilecek mi? Suna’nın babası Şevket, gerçekleri öğrenebilecek mi? Hepsi yeni bölümde cevap bulacak.

Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Benim Tatlı Yalanım, yeni bölümüyle 27 Haziran Perşembe, 20.00’de Star’da.

İşte Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm tanıtımı:

2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Suna, Nejat’ın teklifini kabul edecek mi?

Suna, Nejat’ın; “Kayra’nın doğum günü için annesi (Aylin) olur musun?” teklifi karşısında şoke olur. Nejat’ın çaresizliğinin üzerine Kayra’nın heyecanı da binince, Suna, Nejat’ın teklifini kabul eder. Aylin’in geri döndüğü haberi doğum gününe bomba gibi düşer. Özellikle Hande, karşısında Aylin’i görmekten hiç hoşnut olmaz ve sorgulamaya başlar. Doğum günü bittiğinde, Kayra dünyanın en mutlu çocuğudur. Suna, oradan ayrılırken bir daha Nejat ve Kayra’yı görmeyeceğini düşünür. Ancak Kayra’nın yapacağı bir şey üçünün de kaderini sonsuza dek değiştirmek üzeredir.