Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisi hayranlarının dileği gerçek oldu!

Benim Tatlı Yalanım dizisi hayranlarının dileği gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. bölümüyle 4 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım dizisi, başarılı gidişine devam ediyor.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümünün reytinglerde birinci olması ise herkesi çok mutlu etti.

Dizinin 4.bölümü öncesinde sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler yaz dizileri arasında Benim Tatlı Yalanım’ın reyting konusunda geriye düşmesiyle endişelendiklerini belirten mesajlar paylaşmıştı.

Dizinin final yapmasından korkan birçok hayranı 4. bölümün reytinglerinin iyi gelmesinin önemli bir gelişme olacağını belirtmişti.

Dizi hayranlarının bu dileği gerçek oldu. Suna ve Nejat’in hikayesi zirveyi kaptı.

Benim Tatlı Yalanım dizisi tüm kategorilerde birinci oldu.

Totalde %5,18 izlenme oranı ve 17.24 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de %4.99 izlenme oranı ve 17.30 izlenme payı, 20+ABC1’de % 5.33 izlenme oranı ve %17.69 izlenme payı elde eden yapım, 4 Temmuz Perşembe akşamının en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

Benim Tatlı Yalanım dizisi hayranlarının dileği gerçek oldu! 7

Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın masum görünen bir yalanla başlayan, sürprizlerle dolu hikayesinin anlatıldığı “Benim Tatlı Yalanım” O3 Medya imzalı bir yapım.

Oyuncu kadrosunda Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun da yer aldığı dizinin yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural üstleniyor.

Senaryosunu, Deniz Dargı ile Murat Taşkent’in kaleme aldığı Benim Tatlı Yalanım, 11 Temmuz Perşembe akşamı 5. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.