Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Tatlı Yalanım dizisi ne kadar tatlı görünse de bir o kadar da acı yönleri var!

Benim Tatlı Yalanım dizisi ne kadar tatlı görünse de bir o kadar da acı yönleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13 Haziran Perşembe akşamı Star TV ekranında yaz ekranının en güzel dizilerinden birisiyle karşılaşacaksınız. Özellikle dizinin yayınlanan fragmanlarında Nejat ve Suna uyumu izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı.

Peki Benim Tatlı Yalanım nasıl bir dizi? Karakterler ve senaryo nasıl? Detayları haberimizde bulacaksınız…

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer dizinin başrol oyuncuları… 2010 yılında Küçük Sırlar dizisiyle ekran kariyerine başlayan Furkan Palalı, 9 yıllık kariyerine birçok rol sığdırmış bir isim.

Hayat Devam Ediyor dizisinde Giray, Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde Arif, Kızılema dizisinde Murat, No:309 dizisinde Onur, Bir Mucize Olsun dizisinde Yiğit ve şimdi de Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat karakteriyle dikkat çeken Furkan Palalı, bu süreçte hem yurt içinde hem yurt dışında çok sayıda hayran kazandı.

Aslı Bekiroğlu ise önce sosyal medyada tanındı, sonrasında ise Beni Böyle Sev dizisinde Ayça, Adı Mutluluk dizisinde Sera, Gülümse Yeter’de Yasemin, Dudullu Postası dizisinde Betül ve Jet Sosyete dizisindeki Melike’den sonra şimdi de Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Benim Tatlı Yalanım 1. Bölüm 3. Fragmanı:

İkilinin uyumunun iyi olduğu dizinin tanıtım görüntülerinden anlaşılmakta. Ancak Benim Tatlı Yalanım dizisinde iki ünlü oyuncunun uyumundan daha çok senaryo öne çıkacak.

İzleyicileri ekran başına toplayacak önemli bir senaryo ile karşı karşıya olduğumuzu hatırlatmamız lazım.

Senaryo konusunda ve karakterlerin durumu konusunda en dikkat çeken yorumlardan birisini de Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu yaptı.

HİKAYENİN ÇEKİCİLİĞİ

Güleroğlu, karakterleri ve dizinin senaryosunu şu sözlerle ifade ediyor:

‘Benim Tatlı Yalanım’ın öyküsünün temelinde tasarımını kendi yaptığı gözlüklerle uluslararası pazarda yer edinmiş, oldukça başarılı, yakışıklı, karizmatik bir adam Nejat(FurkanPalalı) ve kızı Kayra’nın yollarının akıllı, çocuk ruhlu, inaçtı ve lafını hiç sakınmayan babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu Suna(AslıBekiroğlu) ile kesişmesinin ardından gelişecek tatlı ve bir o kadar da zor bir oyun yatmakta.

Benim Tatlı Yalanım 2. Fragmanı:

Nejat ve Suna’nın oyundan gerçeğe dönüşen aşk da bu tatlı yalandan doğacak nitekim. Ortada yalan olur da, çıkacak çelişkilerden gelişen mizah olmaz mı? Hele bir de çocuk varsa konunun temelinde elbette ki mizah tadında sahneler bulunur o işte. Dolayısıyla ‘Benim Tatlı Yalanım’ da bunu yansıtacak bize. Yanı sıra anne yoksunluğunun yarattığı bir hüzün de işlenecektir zannımca… Ve tabii işin asıl can damarı olan ‘aşk’!

Dargınlıklar, barışmalar derken, aşk da ince ince işlenecektir bu süreçte. Anlayacağınız Star’ın yeni dizisi bir yandan duygusallığı yalanla gelişen oyuna katık ederken, bir yandan da çelişkilerden tatlılıklar türetip aşk ateşini körükleyecektir. Böylesine çok yönlü bir içeriğin herkesin kalbini sarma iddiasını gerçekleştirmede etkisi büyük olacaktır kuşkusuz.

Öte yandan içeriği dolduracak ve pekiştirecek karakterlerin sağlamlığına da bakmak lazım. Romantik komedilerde her ne kadar karakterden ziyade oyuncuların izleyici kitlesine hitap gücü öne çıksa da, yine de bu ayrıntı önemli.

Benim Tatlı Yalanım 1. Fragmanı:

Nitekim Nejat karakterini irdelediğimizde, kızına anne eksikliğini hissettirmemek için elinden geleni yapan ve onun her şeyiyle bizzat ilgilenen sivriltilmiş bir baba figürü görüyoruz… Ki, bu detay dizinin sevilmesinde güçlü bir faktör durumunda. Zira izleyicinin, özverili anne karakterlerini işleyen dizilerin ötesinde babalık vurgusu yapan, baba-kız ilişkisine odaklanan işlere ilgi gösterdiği ‘Kızım’ dizisi örneğiyle ortada.

İlaveten harika bir hayatı olmasına karşın yüzünü hiç görmediği annesinin eksikliğiyle mutluluğu yarım kalan Kayra(Lavinya Ünlüer) da dizinin duygu ve tatlılık gücünü yükseltenlerden. Büyüdükçe annesizliğini sorgulayan ve babasının anlattığı ‘durumu idare edecek’ türden tatlı yalanlarla yetinmemeye başlayan Kayra, Nejat’ı iyice köşeye sıkıştıracak. Böylece Nejat da ne yapacağını bilemez hale gelip önüne çıkan Suna fırsatını değerlendirecek.

Bu noktada içeriğin temel taşlarından biri de Suna oluyor haliyle. Turizm Otelcilik okuyan ve bir otelin roof barında çalışan Suna’nın oyuna dâhil edilmesi pek zor olmayacak zaten. Çünkü o da annesini küçük yaşta kaybetmiş ve her şeyi babası olan bir çocuk olarak büyümüş. Dolayısıyla babasına çok bağlı olan Suna’nın, kızını mutlu etmeye çalışan Nejat’la işbirliğinden zorlama bir tablo çıkmayacaktır.

Kısacası; evlenmek, aile kurmak, çocuk büyütmek gibi hayalleri bulunmayan Suna, beklenmedik biçimde Nejat ile Kayra’nın hayatına girdiğinde sadece kendi geleceğini etkilemeyecek. Aynı zamanda hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyasını tamamen değiştirecek. Tabii bu meyanda Kayra’yı mutlu etme çabasıyla birlikte Suna ve Nejat da kendilerini hiç beklemedikleri tatlı ve bir o kadar zor bir oyunun içinde bulacaklar. Bu süreçte neler olacağını dizi ekrana çıkınca hep birlikte izleyip göreceğiz.”

SONUÇ;

Görüldüğü üzere sadece oyuncu kadrosuyla değil hikayesiyle de çok konuşulacak ve yaz aylarında ekranda izlenebilecek bir yapım olarak duran Benim Tatlı Yalanım’ın tutma olasılığı bir hayli yüksek.