Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinde yalanın çekiciliği dizinin kaderini belirleyecek!

Benim Tatlı Yalanım dizisinde yalanın çekiciliği dizinin kaderini belirleyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O3 Medya imzalı başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, ilk bölümüyle birlikte 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin başarılı olup olmaması için iki önemli nokta var. Bunlardan birincisi tabii ki de senaryosu… Dizinin hikayesinin başarısı geleceğini de belirleyecek.

Bir diğer önemli etken ise başrol oyuncuları Furkan Palalı ile Aslı Bekiroğlu’nun uyumu olacak…

Bu iki faktörde sorun olmaz ise dizi yaz ekranında parlayıp, sonrada yeni sezonda devam edebilecek bir noktaya gelebilir. Aynen geçen yıl yine Star TV ekranında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş gibi…

NASIL BİR HİKAYESİ VAR?

Ayrı dünyaların insanları olan Nejat ve Suna’nın gönülsüz başladıkları aşk oyunu hepimizi sarıp sarmalayacak bir aşka doğru ilerlerken, beğenilen oyuncu kadrosu, sıcacık anlatımı ve eğlenceli hikayesi ile “Benim Tatlı Yalanım” izleyenlerin kalbini saracak.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin senaryosu üzerine yorumlarda bulundu:

“Herkesin kalbini sarma iddiasında olan ‘Benim Tatlı Yalanım’ın öyküsünün temelinde tasarımını kendi yaptığı gözlüklerle uluslararası pazarda yer edinmiş, oldukça başarılı, yakışıklı, karizmatik bir adam Nejat(FurkanPalalı) ve kızı Kayra’nın yollarının akıllı, çocuk ruhlu, inaçtı ve lafını hiç sakınmayan babası ve kardeşleriyle yaşayan hayat dolu Suna(AslıBekiroğlu) ile kesişmesinin ardından gelişecek tatlı ve bir o kadar da zor bir oyun yatmakta.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde yalanın çekiciliği dizinin kaderini belirleyecek! 7

Nejat ve Suna’nın oyundan gerçeğe dönüşen aşk da bu tatlı yalandan doğacak nitekim. Ortada yalan olur da, çıkacak çelişkilerden gelişen mizah olmaz mı? Hele bir de çocuk varsa konunun temelinde elbette ki mizah tadında sahneler bulunur o işte. Dolayısıyla ‘Benim Tatlı Yalanım’ da bunu yansıtacak bize. Yanı sıra anne yoksunluğunun yarattığı bir hüzün de işlenecektir zannımca… Ve tabii işin asıl can damarı olan ‘aşk’!

Dargınlıklar, barışmalar derken, aşk da ince ince işlenecektir bu süreçte. Anlayacağınız Star’ın yeni dizisi bir yandan duygusallığı yalanla gelişen oyuna katık ederken, bir yandan da çelişkilerden tatlılıklar türetip aşk ateşini körükleyecektir. Böylesine çok yönlü bir içeriğin herkesin kalbini sarma iddiasını gerçekleştirmede etkisi büyük olacaktır kuşkusuz.”

BENİM TATLI YALANIM TUTAR MI?

Anibal Güleroğlu, değerlendirmesinde dizinin tutup tutmayacağı noktasında da öngörüde bulunmakta.

Her ne kadar yalan kötü de olsa kurgu ile birlikte tatlı bir yalanın çekiciliği diziyi öne çıkartacak.

Güleroğlu, “Tatlı yalanla gelişen aşk öyküsünü anlatırken, yaz aylarında izleyicinin aradığı türden eğlenceli ve duygulu bir iş niteliği sergileyecek. Vurguladığım detaylardan dolayı da ‘Benim Tatlı Yalanım’ın tutma olasılığı yüksek diyorum” diye yazdı.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin de yaz ekranında tutunma ve sonrasında yeni sezonda devam etme ihtimali gözüküyor.