Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisinin Suna’sı Aslı Bekiroğlu, mutluluktan uçuyor! İşte yeni sevgilisi…

Benim Tatlı Yalanım dizisinin Suna’sı Aslı Bekiroğlu, mutluluktan uçuyor! İşte yeni sevgilisi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Jet Sosyete dizisinin ardından Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterini oynayan Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisiyle ilk kez magazincilerin karşısına çıktı.

İlişkileri için “Güzel gidiyor” yorumunu yaptılar. İkilinin ilişkilerinde çok mutlu oldukları da yüzlerinden okunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları bir paylaşımdan sonra kuzen oldukları sanılmıştı.

Ancak ikilinin sevgili olduğu ortaya çıktı. Bekiroğlu, muhabirlerin “Aynı giyinmişsiniz” sözlerine “Kuzeniz ya” diyerek o yanlış anlaşılmaya gönderme yaptı.

Kuzen olarak anılmalarının nasıl olduğuna da Bekiroğlu şu sözlerle yanıt verdi:

“O espriyi biz de yapmadık. Takipçilerimiz bizi kuzen sandılar, biz de madem kuzen zannettiler öyle devam ettirelim dedik.”

Benim Tatlı Yalanım dizisinin Suna'sı Aslı Bekiroğlu, mutluluktan uçuyor! İşte yeni sevgilisi... 7

Uçankuş’ta yer alan röportajda, 2 aydır birlikte olduklarını ifade eden Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisinin isminin de Can olduğu sohbet sırasında ortaya çıktı. Can Bey, öğrenci olduğunu, aynı zamanda DJ’lik yaptığını belirtti.

Benim Tatlı Yalanım dizisinin çekimlerinin çok yoğun geçtiğini ve haftanın 6 günü çalıştıklarını da vurgulayan Bekiroğlu, “Çok yorucu, 6 gün çalışıyoruz, çok yoğun çalışıyoruz ama bir taraftan da sonuçların iyi olduğunu görünce, sete gitmek keyifli oluyor” diye konuştu.

Dizi çekimleri çok yoğun!

Yaz sezonunda dizi nedeniyle tatil yapma imkanı bulamayan Aslı Bekiroğlu, bayramda 2 günlük tatilleri olduğunu ifade etti.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…