Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral’ı üzen haber: Aslı astarı yok!

Bensu Soral’ı üzen haber: Aslı astarı yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – İçerde dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan genç oyuncu Bensu Soral, Ekim ayında uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Hakan Baş ile evlenmişti.

Bir süre önce ayrılacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen Bensu Soral, haberleri gördüğünü ve üzüldüğünü söyleyerek “Bizi tanıyan insanlar zaten aramızda bir sıkıntı olmadığını biliyorlar. Ve çok üzülüyoruz. Biz de üzülerek okuyoruz. Alakası olmayan, aslı astarı olmayan haberler ama ne yapalım bizim meslekte de böyle, tanınınca maalesef…” diye konuştu.

“Neden çıkmış olabilir sizce böyle bir haber?” sorusuna da Bensu Soral, “Hiç bir fikrimiz yok. Bazen ilişkide kavga olur, gürültü olur ama hani öyle bir şey olsa diyeceğiz ki ‘duydular’ falan. O da olmadı. Onun gibi bir çok yalan haber de çıkıyor hakkımızda” açıklamasını yaptı.

Bensu Soral, yeni sezonda ekrana dönmek istediğini ancak henüz onayladığı, içine sinen bir dizi olmadığını belirtti.

Bu arada Uçankuş’ta yayınlanan röportaj sırasında orada bulunan Acun Ilıcalı’ya da Bensu Soral’la bir projelerinin olup olmadığı soruldu. Ilıcalı, “Benim için Bensu ile çalışmak bir zevk ve mutluluk olur. Burada her şeyin buluşması lazım. Sonuçta projeyi o belirleyecek” diye konuştu.

Bensu Soral da Acun Ilıcalı ile iş yapmanın kendisi için de önemli olduğunu vurguladı.

Soral ayrıca, uzun süredir tatilde olduklarını ve yeni geldiklerini söyleyerek eşinin işleri dolayısıyla artık hafta sonları ya da bayramda tatile gideceklerini belirtti.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: