Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım veda ederken izleyiciyi çok ağlattı!

Benim Tatlı Yalanım veda ederken izleyiciyi çok ağlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında 28 bölüm süren Benim Tatlı Yalanım macerası 28 Aralık Cumartesi akşamı son buldu. Final bölümünü birçok dizi izleyicisi gözyaşları ile takip etti. Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer’i başrole buluşturan Benim Tatlı Yalanım, yaz ayında başlayan ve ekranda zar zor tutunan yapımlar arasındaydı. Gonca Sarıyıldız, Ahmet Saraçoğlu, Ege Kökenli, Goncagül Sunar, Aslı İnandık gibi isimler de dizinin kadrosundaydı.

Canevim, Kimse Bilmez, Her Yerde Sen dizileri ile birlikte Benim Tatlı Yalanım da yaz ayında başladığı serüveni 2020 yılına taşıyamadı.Yaz dizilerinden sadece Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk devam ediyor. Ancak onun da reytinglerinin düştüğünü belirtmek lazım.

Benim Tatlı Yalanım final yaparak veda ederken,geride birçok anı bıraktı.İzleyiciler, final bölümünün ardından sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda tüm ekibe teşekkürlerini ileten mesajlar paylaştılar.

“Niye bitti, çok üzüldük” diyen birçok dizi izleyicisi vardı. Bazı seyirciler ise finalden pek de tatmin olmadı.

Suna ve Nejat’ın bebeklerinin olmasını isteyen, Hayri ile Saniye’nin evlenmesi gerektiğini söyleyenler vardı. Bazı izleyiciler final bölümünü gözyaşları ile takip ettiklerini dile getirdiler.

Birçok izleyici, “Hala inanamıyorum. Çok özleyeceğiz bu diziyi. Her şeyiyle mükemmeldi” diyerek üzüntülerini sosyal medyada paylaştı.