Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı!

Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Atiye dizisindeki sevişme sahnelerinin gündeme gelmesi ve çok konuşulmasının ardından bu haberlerin gölgesinde kalan önemli bir detaya dikkat çekmek lazım.

8 bölümden oluşan Atiye dizisinin ilk sezonu 27 Aralık’ta Netflix’te izleyicilerle buluştu.Beren Saat’in uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile buluşması önemli bir detaydı.Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un da başrollerinde yer aldığı dizide, oyunculuk performansları sevişme sahneleri öne çıktığı için biraz geride kaldı.

Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 13

Sosyal medyada özellikle de Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun’un performansına yönelik övgü dolu sözler yer aldı.

Şenolsun, dizideki karakterini adeta canlandırmıyor sanki yaşıyordu. İşte bu performans da hayranlarından takdir gördü.

Beren Saat için diziyi izlediğini söyleyen bir twitter kullanıcısı, Melisa Şenolsun’a aşık olduğunu dile getiren şu mesajı paylaştı: “Atiye’yi izledim sırf Beren için. Ama Beren Saat’in oyunculuğu tatmin etmedi beni, ağlama sahneleri falan hep zorlama olmuş. Melisa Şenolsun’a aşık oldum. Hikayesine klişe demişler ama bence hikaye güzel, sadece yeteri kadar iyi işlenmemiş.”

Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 14

Bir başka izleyici ise “Melisa Şenolsun enerjinle, duru güzelliğinle o kadar modumu yükselttin ki, seni izlemeyi çok sevdim, mükemmel bir seçim olmuşsun.”

Cansu karakterinin kendisini aşırı şekilde şaşırttığını ve bunun da Melisa Şenolsun’un performansının sonucu olduğunu belirten birçok yorum yapıldı.

Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 15 Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 16 Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 17 Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 18 Melisa Şenolsun sevişme sahneleri ile değil oyunculuğu ile konuşulmalı! 19