Ana sayfa Güncel Haberler Benim Tatlı Yalanım’ın iki ünlü ismi tatilde buluştu!

Benim Tatlı Yalanım’ın iki ünlü ismi tatilde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılına damgasını vuran romantik komedi dizilerinden birisi de Benim Tatlı Yalanım olmuştu. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nu buluşturan yapım, büyük beğeni topladı. 13 Haziran 2019 tarihinde başlayan dizi, 28 Aralık 2019’da final yaparak sona erdi. Dizi toplam 28 bölüm sürdü ama birçok izleyicide iz bırakmayı başardı.

Star TV’de yayınlanan dizinin başrol oyuncusu Aslı Bekiroğlu Suna karakterine hayat vermişti. Ege Kökenli ise diziye sonradan katıldı ve Aylin karakteriyle 13 bölümde yer aldı. Aslı Bekiroğlu ve Ege Kökenli dizinin ardından tatilde buluştu.

Sette de çok iyi anlaştıkları bilinen ünlü oyuncular, tatil pozlarıyla instagramı adeta salladı. Mutluluklarını sergileyen iki güzel oyuncu, birlikte tatil keyfi yaşadı.

Benim Tatlı Yalanım'ın iki ünlü ismi tatilde buluştu! 7

Ege Kökenli, yakında yeni bir diziye de başlayacak. Okuma provaları yapılan Blu TV dizisinin ismi Süt ve Kurabiye. Kökenli bu yapımda Bülent Çolak ile başrolde yer alıyor.

Benim Tatlı Yalanım’dan sonra Aslı Bekiroğlu sadece Jet Sosyete’nin final bölümüne konuk olmuştu. Bekiroğlu’nun yeni sezonda ne yapacağı da hayranları tarafından merak ediliyor.