Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda bir karakter, fena halde canınızı sıkacak!

Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda bir karakter, fena halde canınızı sıkacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dram dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına çeken atv’nin Kardeşlerim dizisi, iki sezonu geride bıraktı. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği dizi, başarılı iki sezonun ardından 3. sezonda da ekranda olacak. Diziyi izleyenler, yeni sezondaki değişikliklerle yeni heyecanlar yaşayacaklar.

Deneyimli oyuncularla genç isimleri buluşturan Kardeşlerim dizisi, sezonda Cumartesi akşamları yayınlanmıştı. Yeni sezondaki günü henüz belli değil. Ancak hikayede izleyenleri sezon boyunca sürüklemek için yeni değişikliklerin yapılacağı da aşikar.

NGM Medya imzalı dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazıyor. Dram hikayesi ile birlikte aynı zamanda bir gençlik dizisi de olan Kardeşlerim’de, aşk, kıskançlık, hırs gibi duyguların öne geçtiği kimi karakterler de dikkat çekmekte.

Yeni sezonda bir isim var ki büyük ihtimalle fazlasıyla konuşulacak ve gündeme gelecek! Kadrosunda Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu’ya genç oyuncular Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un yer aldıkları dizinin hikayesinde gergin anlar yaşatacak olan isim Tolga olacak!

Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda bir karakter, fena halde canınızı sıkacak! 8

3. sezonda hikayeye yeni karakterlerin katılması da bekleniyor. Her sezonda diziye heyecan katacak isimlerle birlikte hikayede başka karakterler ortaya çıkacak. Yeni sezonda dikkatleri üzerine çekecek olan isim ise Berk Ali Catal’ın hayat verdiği Tolga karakterinin olacağı konuşuluyor.

İkinci sezon ile birlikte bazı oyuncuların ayrıldığı Kardeşlerim dizisi için meraklı bir bekleyiş var. Reytingleriyle kanalın ve yapımcının da yüzünü güldüren Kardeşlerim dizisinde sezon arası devam ediyor ancak Ağustos ayının da yaklaşması ile birlikte pek çok dizi gibi bu dizide de hazırlıklar başlayacak.

Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda bir karakter, fena halde canınızı sıkacak! 9

Eylül ayında izleyenleri ekran başına toplayacak dramatik hikayesi ile Kardeşlerim dizisi için heyecan dorukta! Bir kaç hafta içinde çekimlerin başlamasıyla Eylül ayının ilk haftasında 3. sezon ilk bölümün ekrana gelmesi bekleniyor.

Anne ve babalarını, ardından ağabeylerini kaybeden Eren kardeşlerin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim iki sezondur izleyicilerini gözyaşına boğuyor. Dizinin hikayesi fakir olan Eren kardeşler ve kuzenlerinin bir koleje burslu olarak kaydolmalarıyla başlıyor. Dizi, zengin ve fakir öğrencilerin aşkla bezenmiş acımasız mücadelesini anlatıyor.