Ana sayfa TV Programları Benimle Söyle 9. Bölümün konuğu Berkay olacak!

Benimle Söyle 9. Bölümün konuğu Berkay olacak!

tarafından ker_def

Sunuculuğunu Enis Arıkan’ın yaptığı yarışmada 100 kişilik Türkiye’nin en büyük jürisine her bölüm başka bir ünlü konuk kaptanlık yapacak. Yarışmacılara bu en önemli sahne deneyimlerinde Metin Özülkü ve orkestrası eşlik ediyor olacak.

Farklı konuklarla renklendirilen programda bu sefer Berkay’ın hoş sesinden güzel şarkılar da dinleyebileceksiniz. Enis Arıkan’ın eğlenceli sunumuyla izleyicilerle buluşan Benimle Söyle,9. yeni bölümüyle geliyor. İlk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Birbirinden yetenekli yarışmacılar, 100 kişilik zorlu jürinin önünde performanslarını sergileyip onları şarkılarına eşlik ettirmeye çalışacaklar ve her bölümün sonunda en çok jüri üyesini ayağa kaldırmayı başaran iki yarışmacı büyük finale gitmeye hak kazanacak. Bu eğlenceli maratonun sonunda büyük finalde en başarılı olan yarışmacıyı ise son model bir otomobil bekliyor.

Şarkı söyleme hayali kuranların yarışması Benimle Söyle FOX’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Berkay’ın katılacağı yeni bölüm 13 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.