Ana sayfa Kadın Haberleri Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu’nun evde kal mesajları

Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu’nun evde kal mesajları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda herkese evde kalmaları tavsiyesinde bulundu. Bu isimler arasında Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu da vardı.

Hizmetçiler dizisi çekimlerinin durdurulması sonrasında Deniz Baysal ve eşi Barış Yurtçu bu sıkıntılı günleri evlerinde geçiriyor.Baysal, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sağlık Bakanımızın dediklerine uyuyoruz. Evimizde vakit geçiriyoruz. Evet zor bi dönem hepimiz için. Ama bu süreçte kendinize, ruhunuza dönün. Elbet bu dönemi bilimin ışığında atlatacağız. Hepimize geçmiş olsun.Ayrıca lütfen boş boş konuşanları, her konuda bilgisi olduğunu sanan insanları dinlemeyin. Sevgiler” diyerek aşağıdaki ev hallerini paylaştı.

Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu'nun evde kal mesajları 9

Ünlü oyuncu Bensu Soral evinin bahçesinde izole bir şekilde evde kalan ünlü isimler arasında yer alıyor. Oyuncu, köpeği ile sevimli bir pozunu paylaştı.

Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu'nun evde kal mesajları 10

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem olarak izlediğimiz Pınar Altuğ, “Ben evdeyim ya sen?” diyerek herkesin evde kalmasının en iyisi olduğunu belirten mesaj paylaştı.

Deniz Baysal, Bensu Soral, Pınar Altuğ ve Onur Büyüktopçu'nun evde kal mesajları 11

Onur Büyüktopçu da evde kalan ünlü isimler arasında. Oyuncu, koronavirüse karşı herkese ellerini yıkaması ve evde kalması tavsiyesinde bulundu. İşte oyuncunun paylaştığı video: