Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, O Ses Türkiye’ye katıldı ve herkesi mest etti!

Bensu Soral, O Ses Türkiye’ye katıldı ve herkesi mest etti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Bensu Soral, İçerde dizisindeki Melek karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Bensu Soral, daha sonra diziler yerine sinema filmlerini tercih etmişti.

Doru filminde Alaca karakterine hayat veren Soral, Organize İşler 2 filminde de Nazlı Noyan olarak hayranlarının karşısına çıkacak.

Soral’ın oyunculuğu gibi sesinin de iyi olduğu ortaya çıktı.

O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimlerine katılan Soral, söylediği rap şarkı ile stüdyodaki herkesin hayranlığını kazandı.

Milliyet Cadde’nin haberine göre Soral, “”Eline mikrofon alıp şarkı söylemek çok acayip bir duygu. Şarkı söylemek çok hoşuma gidiyor. Benim için de güzel bir deneyim oldu” diye konuştu.

31 Aralık Pazartesi akşamı tv8 ekranındaki O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Bensu Soral’ın rap şarkısı yayınlanacak. Bakalım hayranları ünlü oyuncunun sesini ve performansını nasıl bulacak?

Şimdiden hatırlatalım Bensu Soral’ın albüm çıkartmak gibi bir düşüncesi yok.

Bensu Soral, O Ses Türkiye'ye katıldı ve herkesi mest etti! 7

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel”in konukları merakla bekleniyor.

Jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile yılbaşı akşamında izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, İrem Helvacıoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş, Kerem Alışık ve Ezgi Eyüboğlu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

Birbirinden ünlü isimlerin sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de 31 Aralık Pazartesi 20.00’de TV8’de.