Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı!

Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun en iddialı yapımlarından birisi olmaya aday Tuzak dizisi. tv8’in bu sezon 3 dizisinden birisi olarak yakın kadrosu da tamamlanmıştı. Dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Yaz ortasında detaylar yavaş yavaş ortaya çıkarken dizi, başrol erkek oyuncu Akın Akınözü ile anılmaya başlanmıştı.

Hercai ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü, ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle geçtiğimiz sezon ekrana gelmişti. Dizinin final yapmasından sonra Akınözü’nün hayranları, oyuncuyu yeni bir dizide görecek olmanın heyecanını yaşamaya başladı Tuzak ile.

En büyük merak konusu ise Akın Akınözü’nün partnerinin kim olacağıydı. Uzun süre bu sorunun yanıtı beklendi. Bensu Soral ile ilgili söylentiler daha sonra doğruluk kazandı. Soral, kendi instagram sayfasından dizinin afişinin paylaşarak teklifi kabul ettiğini de duyurmuş oldu.

Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı! 8

Tuzak dizisi, özellikle ilk etapta oyuncuları ile büyük dikkat çeken bir yapım olma özelliği taşıyor. Başrollerdeki iki popüler ve başarılı ismin yanı sıra, kadroda yer alan isimlerin birbirinden deneyimli ve başarılı isimler olması, dizinin iddiasını da büyütmekte.

Güzel haber ise yakın zamanda geldi. Dizinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Bu da demek oluyor ki kısa bir süre içinde dizi yayında olacak! Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın ortak olarak hazırladığı Tuzak dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstleniyor. Senaryoyu yazan isim ise pek çok başarılı ve ses getiren işe imza atmış olan Eylem Canpolat. Sağlam bir hikayenin geldiği ile ilgili kulis bilgilerini de paylaşalım.

Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinden gelen haber heyecanı katladı! 9

Dizinin kadrosunda usta oyuncu Talat Bulut da yer alıyor. Ayrıca her projesi ile konuşturan isimlerden birisi olan Rıza Kocaoğlu da Tuzak’ın kadrosunda. Ayrıca yine hepsi dikkat çeken isimler arasında İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı, Onur Durmaz, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, İbrahim Şahin ve Gamze Süner Atay da dizide rol alan oyuncular arasında…