Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Gökyıldız yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

Beren Gökyıldız yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Anne dizisinde başarılı performansı ile dikkat çeken Beren Gökyıldız, geçtiğimiz sezon ise Kızım dizisinde yer almıştı. Çocuk oyuncular arasında en çok tanınanlardan birisi olan Beren Gökyıldız, Mucize Doktor dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştı. Yeni sezonda Beren Gökyıldız’ın içinde yer alacağı Fox TV’de yayınlanacak yeni bir dizi hazırlanıyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre yetimhanede yaşanan bir hikayeyi anlatacak olan yeni dizi için oyuncu arayışları sürüyor. Dizide çocuk oyuncuların bir hayli fazla olacağı belirtiliyor.

Beren Gökyıldız ilk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde yer almıştı. Anne ve Kızım dizilerinin yanı sıra Bizim Hikaye dizisinde de 9 bölüm yer almıştı.

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Sinem Ünsal, Beren Gökyıldız’ı bir hayli övmüştü. Sinem Ünsal, her ne kadar yaşı küçük olsa da Beren Gökyıldız’ın profesyonel bir oyuncu gibi olduğunu ve onunla çalışmaktan çok mutlu olduğunu anlatarak küçük oyuncuya övgüler yağdırdı.

Beren Gökyıldız yeni bir diziyle ekrana dönüyor! 8

“Aslında çocuk oyuncularla çalışmak tabii ki biraz zorluyor çünkü çok hassaslar ve hassas olmak zorundasınız. Şahsen ben buna çok dikkat ediyorum. Çok zor bir şey yapıyoruz, zor koşullarda yapıyoruz ve bir çocuğun buna katlanabilmesi için en uygun ortamı hazırlamak gerekiyor ve dolasıyla ben de elimden geleni yapıyordum” diye konuşan Sinem Ünsal, Kızım dizisinde Beren Gökyıldız’ı pek de çocuk oyuncu gibi görmediğini vurguladı.

Beren Gökyıldız yeni bir diziyle ekrana dönüyor! 9

Sinem Ünsal, “Beren’i çocuk oyuncu kategorisine koyabilir miyiz bilmiyorum, yetişkin bir oyuncu gibiydi. Beren çok olgun, çok akıllı, çok becerikli. Ben ondan çok şey öğrendim. Beren çok akıllı zaten. 5-6 yıldır sanırım dizilerde oynuyordu. Onunla yaşsız bir şekilde konuşmayı öğrendim. Hep kendimden büyük oyuncularla çalıştım ya da yaşıma yakın. Onlarla da bunu öğrenmiştim ama kendimden çok küçük bir meslektaşımla çalışmak da başka bir şey kattı tabii” açıklamasını yaptı.