Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinin senaryosunda şaşkınlık yaratan durum!

Payitaht Abdülhamid dizisinin senaryosunda şaşkınlık yaratan durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid, önümüzdeki günlerde yeniden sette çekimlere başlıyor. Mart ayının ortasında dizinin çekimleri durdurulmuştu. Oyuncular da 2 ayı aşkın bir süredir evlerinde karantinada idi…

Ancak dizinin yeniden çekimlerinin yapılması için hazırlıklar son noktaya geldi. Uğur Uzunok, 117. ve 118.bölümlerin senaryosunu oyunculara dağıttı. Çekimlerin başlaması ile birlikte oyuncular da yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Payitaht Abdülhamid dizi ekibi, youtube sohbetinde buluştu. Bu sohbette Bülent İnal, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Cem Uçan yer aldı. Ayrıca senarist Uğur Uzunok ile yönetmen Doğan Ümit Karaca da sohbette bulundu.

Bahadır Yenişehirlioğlu, 117.ve 118. yeni bölümlerin senaryosunu gösterdi ve çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yenişehirlioğlu, Uğur Uzunok’a iki senaryo arasındaki farkı sordu. 117. bölüm senaryosu bir hayli kalın olurken, 118. bölüm neredeyse yarısı kadardı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin senaryosunda şaşkınlık yaratan durum! 7

Uğur Uzuok, sonraki bölümde senaryonun daha da kısalacağını söyledi.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun gösterdiği senaryoda Tahsin Paşa’nın rollerinin azaldığı ve sonraki bölümlerde daha da azalabileceği ekrana yansımış oldu.

Ayrıca koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin senaryosunda, çekimlerinde ve set ortamında birçok önlem alındığı da biliniyor.

İşte o sohbetin görüntüleri: (47. dakikadan itibaren)