Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete’nin son kararı izleyicileri üzdü!

Jet Sosyete’nin son kararı izleyicileri üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 3. sezonunda Puhu TV’de yayınlarına devam eden Jet Sosyete dizisi, elde ettiği izlenme oranları ile hem platformu hem de dizi ekibini mutlu etmeye devam ediyor. 27 Aralık Cuma günü yılbaşı özel bölümü izleyicilerle buluşacak. Gülse Birsel instagram hesabından yaptığı açıklamada dizinin yılbaşı bölümünden sonra bir süre ara vereceğini duyurdu.

Her yıl Ocak ayında dizilerin ara vermesi durumunu biliyorsunuz. Reklam bütçeleri Ocak ayının başlarında hazırlandığı için bir süre ara vermek zorunluluk oluyor. Yoksa diziler para kazandırmıyor.

Gülse Birsel açıklamasında sürprizli bir yılbaşı özel programından bahsetti.Birsel ne kadar bir süre ara verileceğini ise net olarak belirtmedi. Birsel, “Aradan sonra kocakarı soğukları bastırmadan sezonun ikinci yarısına başlayıp karpuz kabuğu suya düşene kadar yayında olacağız” esprisiyle biraz daha PuhuTV’nin planlama sıkıntısına değindi.

İşte Gülse Birsel’in Jet Sosyete hakkındaki son bilgilendirmesi:

Sezonun ilk yarısını bol sürprizli, çok eğlenceli ‘Jet Sosyete Yılbaşı Özel’ bölümü ile tamamlıyoruz, 27 Aralık Cuma 20.00’de puhutv’de görüşmek üzere!???????? Sezonun ikinci yarısı bir aradan sonra kış aylarında başlayacak ve sürprizlerimiz devam edecek!????#puhutv #jetsosyete (Bu Cuma yok mu, ara ne kadar sürecek, yükselen burcunuz ne ve diğer soruların cevapları bir önceki post’ta. Puhu tv kabloda kaç numarada çıkıyor, ben radyodan izleyemiyorum, niye çok reklam koyuyorsunuz Gülse Hanım gibi sıkıntılar için adres ???? @puhutv)