Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat, Atiye’ye ne çok benziyormuş, itiraflarını duydunuz mu?

Beren Saat, Atiye’ye ne çok benziyormuş, itiraflarını duydunuz mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger birlikte rol aldıkları Atiye’yi 10 soruyla anlatıyor. Netflix’te yayınlanan video farklı formatı ile izleyicileri bir hayli mutlu etti.

Atiye dizisinin sembolünü 4 ünlü oyuncu da yapboz olarak tamamladı. Bu sırada da sorulan sorulara yanıtlar verildi. Beren Saat’in kendisi ile ilgili yaptığı itiraflar büyük dikkat çekti.

Atiye dizisine Beren Saat, “Değişik bir serüven”, Mehmet Günsür ise “Macera” olarak tanımladı.

“Özel güçün ne olsun isterdin” sorusuna Beren Saat, “Ego transplantı. Egoları biraz sakinleştirecek bir değişiklik” yanıtını verdi.

Günsür ise, “Empati duygusunu güçlendirmek isterdim” dedi ve Erhan’ın yolculuğunun da kendisini çok etkilediğini anlattı.

Saat, Zühre karakterinin kendisini etkilediği, şahane bir karakter olduğunu belirtti.

Metin Akdülger ise babası Serdar karakterinden etkilenmiş.Aynı yanıtı Melisa Şenolsun da verdi.

Karakteri ile benzer yönünün heyecanlı olması olduğunu anlatan Şenolsun, Ozan ile olan sahnelerin kendisini etkilediğine vurgu yaptı.

Atiye karakteri ile çok ortak özelliğinin olduğu itirafını yapan Beren Saat, “Hayatımın bu döneminde Atiye’nin yaşadığı hikayeyle de biraz denk düştü bir sürü şey” dedi.

Mehmet Günsür, geçmişe gitmet istediğini zaman olarak da İkinci Dünya Savaşı sonrası Amerika’da ya da Rönesans zamanında İtalya’da olmayı istediğini anlattı.

Beren Saat, geleceğe gitmeyi tercih edeceğini belirtip, “Neye gerek var acaba onu görüp değiştireceğim şeye karar vermek isterdim” dedi. Saat, gerçek dünyadan koparak kendi hayal dünyasında da yaşadığı zamanlar olduğunun altını çizdi.

Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz: