Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat dizi setlerindeki korkunç gerçeği açıkladı!

Beren Saat dizi setlerindeki korkunç gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda 27 Aralık’ta izleyicilerle Atiye dizisinde buluşacak olan Beren Saat, yeni rolü ile hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanı içinde. Atiye’nin fragmanları yayınlandı ve beğeni topladı. Beren Saat’in dönüşü de takipçileri tarafından büyük destekle karşılandı.

Ünlü oyuncu setlere dönüş yaptı ama dizi sektöründeki ciddi bir sorunu da gözler önüne sermeyi ihmal etmedi. Based İstanbul dergisine konuşan oyuncu, dizi sektörünün 10-12 senelik yolculuğunun bire bir şahidi olarak önemli bir gerçeğin altını çizdi. Dijital mecraların sermaye desteği olmadan kendi dertlerini, hayallerini, hikayelerini anlatabilecekleri özgür bir platforma dönüşmesinden memnun olduğunu anlatan Beren Saat, “Müthiş pozitif çıktılar alınırken bir yandan da herkes ünlenmeye başlayınca biraz kafalar karıştı. Herkesin popülaritesinin mutlaka haklı bir sebebi vardır, ama hiçbir şey üretmeyen bir popülarite de kirlilik yaratıyor. Zaman içerisinde bunun da bir düzeni, bir adabı oturacaktır ama şu an sınırlar biraz belirsiz” diyerek de ünlü enflasyonuna dikkat çekti.

ABD’den sonra dünyaya en çok dizi ihraç eden Türkiye’nin yıllık 500 milyon dolar seviyesine ulaşan bu endüstrisinin kuruluşuna tanıklık eden isimlerden birisi de Beren Saat..

Zamanında karavan gelmesi için set durdurdukları itirafını yapan oyuncu, “Bu sene benim de on beşinci senem ve o endüstrinin ilmek ilmek kurulduğu günleri gördüm. Hem hikaye anlatım gücü, hem her alanda yetişen onca kabiliyetli insan, büyüyen prodüksiyonlar… Çok emek vererek 10-12 senede oluşturduklarımızın 1-2 senede yozlaşmasına da ne yazık ki yakinen şahidim. Sansür, baskı, süreler, ihmaller…” diyerek de sektör adına önemli bir eleştiride bulundu.

Yozlaşan bir ünlü olma durumu, yozlaşan bir dizi eflasyonu Beren Saat için gelinen noktada kaygı duyduğu konular arasında.İşte bu gerçeği de ortaya koymak, objektif bakabilmek ünlü oyuncunun içinde bulunduğu ortamı ne kadar iyi teşhis ettiğinin bir göstergesi oldu.