Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat hem saklambaç oynadı hem dişiliğini sergiledi!

Beren Saat hem saklambaç oynadı hem dişiliğini sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix’te 27 Aralık’ta yayınlanacak olan Atiye dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe ile bir şekilde ilişki kuracak olay örgüsünü izleyeceğimiz Atiye dizisi büyük merakla bekleniyor. Beren Saat hayranları da bir hayli heyecanlı.

Ünlü oyuncu son günlerde ise eşi Kenan Doğulu ile barıştı ve birlikte tatile çıkıp güzel anlar yaşadı. İstanbul dönüşünde çiftin el ele görüntülenmesi artık geçmişin kötü anılarının geride kaldığını da gösteriyordu.

Beren Saat Based İstanbul’un 38. sayısının da kapağında yer aldı. Özel bir çekim yapıldı. Ünlü oyuncunun farklı bir tarzda yer aldığı çekimlerin videosu da Based İstanbul’un instagram hesabından yayınlandı. Saklambaç oynayan, dişiliğini sergileyen, oyunculuğundan da örnekler ortaya koyan Beren Saat’in bu hallerini beğeneceksiniz.

Beren Saat’in Based İstanbul için yapılan çekimlerdeki tarzı da dikkatinizi çekecek.

Videonun sunumu şu ifadelerle yapıldı:

İnsan çocukluğunda ne kadar çok hayal kurduysa ileride de o kadar çok hayale ilham olabiliyor ve yine insan, tüm alt benlikleriyle ne kadar kucaklayabilirse hayatı, hayat da ona o kadar cömert davranıyor. #BerenSaat, #basedistanbul’un 38. sayısının kapak hikayesinde başrolü üstleniyor.