Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, kendisinden beklenmeyen bir paylaşım ile şaşırttı!

Beren Saat, kendisinden beklenmeyen bir paylaşım ile şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beren Saat’e dünyanın bir ucundan duygulandıran mesaj! Ünlü oyuncu Beren Saat, dünyanın dört bir yanında sevilen Türk oyunculardan birisi.. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin yanı sıra Aşk-ı Memnu ile dünyanın birçok ülkesinde, milyonlarca evde izlenen Beren Saat, hayranlarının gönülden gelen hediyeleri ile de mest olmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncuya bu sefer hediye gönderilen ülke Bangladeş oldu… Asya ülkesi olan Bangladeş’ten minik bir hayranı Beren Saat’e olan sevgisini resim ile anlattı. Beren Saat’i kendi gözünden çizen minik hayranı, ünlü oyuncuya da “Kraliçe Beren Saat. Seni seviyorum” diyerek mesaj yolladı.

Sosyal medyada paylaşılan bu resmi instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu mutluluğunu da bu şekilde ifade etti. Hiç tanımadığı birisinden gelen bu hediye ile sevinen oyuncu, Bangladeş’te kendisi adına açılan fan sayfasını da etiketleyerek teşekkür etti.

Samai isimli hayranının bu jestine jest ile karşılık veren Beren Saat, uluslararası bir isim olmanın gereğini de yerine getirdi. Çok nadir paylaşım yapan oyuncunun davranışı hem şaşırttı hem de takdir topladı.

Love you very much Samia ???????? Thank you @berenlovers_bangladesh

Beren Saat, kendisinden beklenmeyen bir paylaşım ile şaşırttı! 7