Ana sayfa Dizi Fragmanları Gecenin Ucunda 17. bölümde Macide’den büyük karar!

Gecenin Ucunda 17. bölümde Macide’den büyük karar!

tarafından ker_def

‘Gecenin Ucunda’ yeni bölümüyle 31 Ocak Salı akşamı Star’da ekrana gelecek. Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’, Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

31 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamamış ve sonunda boşanmaya karar vermiştir.

Ancak Macide’nin bu resti Kazım’ı hem çok üzmüş hem de çok zor bir duruma düşürmüştür. Ahmet’in yanında Serra’yla ortaya çıkışı da her şeyin üstüne tuz biber olmuş, Kazım’ın hayatı iyice arapsaçına dönmüştür.

Çözülmeyi bekleyen bunca sorunun arasında Kazım, Macide’yi kararından döndürmeyi başarsa da artık karşısında bambaşka bir Macide görecektir. Macide artık Kazım’ın onu istediği yere savurmasına izin vermeyecek, kendi istediklerini bir bir hayata geçirmeye başlayacaktır.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, Gecenin Ucunda’nın görkemli oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan.”

‘Gecenin Ucunda’nın yönetmenliğini Barış Erçetin üstlenirken, proje tasarımını Başar Başaran ile Emre Özdür’ün yaptığı dizinin senaryosunu Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan, Ezgi Özcan ve Redife Zerener kaleme alıyor.

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ her salı Star’da…