Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, sevimli köpeğinin hikayesini ilk kez paylaştı

Beren Saat, sevimli köpeğinin hikayesini ilk kez paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle pek çok kişi gibi sosyal medyadan paylaşım yaptı. Hayvan haklarına dikkat çekmek ve sevimli dostlarımızı hatırlamak, hatırlatmak için sosyal medyadan verilen mesajlar bugünün gündemini oluşturdu adeta.

Beren Saat de katıldı bu paylaşımlara. Oyuncu bilindiği gibi şu sıralar Atiye dizisinin çekimlerinde. Netflix’te yayınlanan ve farklı ülkelerde The Gift ismiyle gösterilen dizinin 3. sezonu çekiliyor şu sıralar. Oyuncu, başrolünde oynadığı diziyle gündemdeyken, zaman zaman yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmakta.

Beren Saat’in evinde 2 köpeği var. Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde ve salonunda koşturup duran iki sevimli köpeğinin videosunu instagram sayfasından paylaşmıştı oyuncu. Adeta evlerinin neşesi olan dostlarıyla mutlu bir hayat sürdüklerini gösterdi Beren Saat takipçilerine.

Beren Saat, sevimli köpeğinin hikayesini ilk kez paylaştı 9

Eşi Kenan Doğulu ile Golden cinsi Patron isimli bir köpekleri vardı. Daha sonra Spitz cinsi Cimcik isimli bir köpekleri daha oldu. Oyuncu, Cimcik’e olan sevgisini anlattığı paylaşımla, Hayvan Hakları Günü’nü hatırlattı.

Saat, sokakta kalan minik köpeğin oyuncu Gülcan Arslan sayesinde kendilerine geldiğini ekledi yazdığı notta. Sevimli köpeğin ilk geldiğinde çok korktuğunu anlatan oyuncu, bir süre sonra hızla birbirlerine kenetlendiklerini söyleyerek “Bazen düşünüyorum ben mi onu kurtarmış oldum, yoksa o mu beni?” sözleriyle de kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguluyordu.

İşte Beren Saat’in o paylaşımı:

Beren Saat, sevimli köpeğinin hikayesini ilk kez paylaştı 10

Beren Saat, sevimli köpeğinin hikayesini ilk kez paylaştı 11