Ana sayfa Sosyal Medya Çekimler bitiyor… Onur Tuna ve Hazal Kaya’dan son pozlar

Çekimler bitiyor… Onur Tuna ve Hazal Kaya’dan son pozlar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ağustos ayında çekimlerine başlanan “Benden Ne Olur?” isimli filmde Onur Tuna ve Hazal Kaya başrolü oynuyor. Ağustos ortasında oyuncuların bir araya gelerek senaryo çalışmaya başladıkları ve sonrasında çekimlerine geçilen film, büyük bir merakla bekleniyor.

Tuna ve Kaya’nın yanı sıra Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu, Cem Belevi, Enis Arıkan’ın rol aldıkları film, internet fenomeni olarak bilinen Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlandı. Hazal Kaya’nın Sertab Bal isimli bir kadını oynadığı dizide Onur Tuna da onun partneri Soner’i canlandırıyor.

Bir süredir çekimleri devam eden filmin setinden oyuncular fotoğraf paylaşımları yapmakta. Kamera arkasında yoğun ve zorlu bir süreç yaşansa da neşenin eksik olmadığı paylaşımlarda görülmekte. Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisinden sonra yeni bir projede yer alması hayranlarını da çok mutlu etti.

Çekimler bitiyor... Onur Tuna ve Hazal Kaya'dan son pozlar 8

Şimdi filmin vizyon tarihi merak ediliyor. Hazal Kaya, instagram sayfasından yaptığı son paylaşımla filmin çekimlerinin tamamlanmasına kısa bir süre kaldığının da bilgisini verdi.

Onur Tuna ise hem Fox TV’de başrolünde yer aldığı Mucize Doktor dizisi hem de film için iki ayrı sette yoğun günler geçirmekte.

Oyuncu, Soner karakteriyle son pozlarını paylaşıyor. Yaptığı instagram paylaşımında karakterinin kıyafetleriyle aşağıdaki pozu verdi…

Si minör

Çekimler bitiyor... Onur Tuna ve Hazal Kaya'dan son pozlar 9