Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği Türkiye’nin Yıldızları yarışması ekrana dönüyor

Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği Türkiye’nin Yıldızları yarışması ekrana dönüyor

tarafından zk zk

2004 yılında Show TV için çekilen Türkiye’nin Yıldızları isimli program, Beren Saat ve Engin Akyürek gibi iki başarılı oyuncunun keşfedilmesini sağlamıştı. Şimdilerde dizilerin sinema filmlerinin aranan isimlerinden, Türkiye’nin şöhretlerinden olan bu iki ismin kendilerini tanıttığı ilk yarışma olan Türkiye’nin Yıldızları yeniden çekilecek.

tv100’de yer alan habere göre, bir döneme damgasını vuran ve hala ünlü isimlerle anılan o yarışmanın yeni versiyonunun çekilmesi gündemde. Yarışma o yıllarda olduğu gibi yine Show TV’de yayınlanacak.

Dizi ve sinema sektörüne yeni isimler kazandırmak, yetenekli kişilerin kendilerini göstermelerinin amaçlandığı programla ilgili olarak verilen bilgiyle göre, yeni versiyona imza atan isim başarılı televizyoncu Suavi Doğan.

2005 yılında yayınlandığında jüri üyesi koltuğunda Nurseli İdiz, Ali Poyrazoğlu, Hamdi Alkan oturuyordu. Programın sunuculuğunu ise Pınar Altuğ yapmıştı.

Hatta Ali Poyrazoğlu’nun yaşanan bir anlaşmazlık sonucu ayrılması ve eğitmenlerden Aliye Uzunatağan ve bir kaç ismin daha ayrılmasıyla da gündeme gelmişti.

Beren Saat’in ilk keşfedildiği yarışma olarak da hafızalara kazındı.