Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un filminden gelen yeni görüntüler nikah sahnesi imajı veriyor!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un filminden gelen yeni görüntüler nikah sahnesi imajı veriyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde destan yazan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı yeni filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamış filmin Şile’deki setinden yayınlanan ilk görüntüler sosyal medyayı sallamıştı.

Aşk-ı Memnu 12 yıl önce izleyiciyle buluştuğunda ekranlarda fırtınalar estirmişti. Bilindik bir hikaye olmasına rağmen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in partnerliği, Aşk-ı Memnu dizisini unutulmazlar arasına sokmuştu. Yıllar geçmesine rağmen dizi hala unutulmadı. Tekrarları hala izleniyor, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Netflix için çekilen ve ilk duyulduğu andan itibaren büyük heyecan yaratan filmle ilgili pek çok soru işareti var ancak ilk görüntüler iki ünlü ismin hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un filminden gelen yeni görüntüler nikah sahnesi imajı veriyor! 8

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisinin yeni filminden ilk görüntü sosyal medyayı salladı! Fotoğrafta ikili, filmin Şile’deki setinde bir arada görülüyor. Sosyal medyayı sallayan paylaşıma,  ‘Yarım kalan aşk devam anlaşılan’, ‘Behlül ve Bihter umarım aynı sevgiyi yakalarlar’ şeklinde yorumlar yapıldı.OGM Pictures imzasını taşıyan yeni aşk filminin setinden yeni kareler gelmeye devam ediyor.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un filminden gelen yeni görüntüler nikah sahnesi imajı veriyor! 9

Yeni gelen fotoğraflarda Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Türk bayrağının asılı olduğu resmi bir bina izlenimi veren bir mekanın merdivenlerinde görülüyorlar. Beren Saat üzerinde beyaz saten bir elbise ile görülürken Kıvanç Tatlıtuğ gömlek ve kıravatıyla dikkat çekiyor. Sahne sanki konsoloslukta bir nikah sahnesi imajı veriyor.

Hikayesini Nuran Evren Şit’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor. Bazı sahneleri İstanbul’da bazıları ise New York’ta çekilecek filmin Netflix’te yayınlanacak olması da ünlü oyuncuların yurt dışındaki hayranlar için önemli bir detay. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yurt dışındaki hayranları da gelişmeleri yakından takip ediyor.

Aşk-ı Memnu’nun fırtınalı aşk yaşayan Bihter ve Behlül’ünü canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden bir araya geleceği proje duyurulduğu andan itibaren büyük olay yarattı. Adı henüz açıklanmayan proje, ikiliyi yeniden birlikte izlemek isteyen hayranlarını heyecanlandırdı.

Beren Saat çok uzun süredir setlerden uzakta. Başarılı oyuncu Netflix için çekilen Atiye’nin ikinci sezonundan sonra bir daha herhangi bir projede yer almadı. Kıvanç Tatlıtuğ’da son olarak Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.