Ana sayfa Dizi Haberleri Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı söylenen Kral Kaybederse’de önemli bir aşamaya geçiliyor!

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un olacağı söylenen Kral Kaybederse’de önemli bir aşamaya geçiliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için kanal ve yapım şirketlerinin hazırlıkları tam gaz sürerken uzun süre önce çekileceği duyurulan Kral Kaybederse dizisinde önemli bir aşamaya geçildi. Görünüşe göre Kral Kaybederse’yi önümüzdeki sezon izleyebileceğiz.

Bugüne kadar eserleri birçok kez diziye uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir kitabı daha diziye uyarlanıyor. Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak Kral Kaybederse, yazarın da ortak olduğu OGM Pictures tarafından çekilecek.

Kral Kaybederse dizisinin çekileceği haberi neredeyse bir yıl önce duyurulmuştu. Ancak daha fazla bir ilerleme kaydedilmemişti. Dizinin başrolü için görüşülen isimlerden birinin de Kıvanç Tatlıtuğ olduğu belirtildi. Ancak resmi açıklama hiçbir zaman gelmedi.

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı söylenen Kral Kaybederse’de önemli bir aşamaya geçiliyor! 7

Kral Kaybederse dizisinde nihayet yeni bir aşamaya geçildi. Gelen bilgiye göre dizinin senaryosunun yazımına birkaç hafta sonra başlanacak. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki sezon merakla beklenen Kral Kaybederse dizisini izleme olasılığı mevcut.

Dizinin yönetmenliğini kimin yapacağı belli değildi. Ancak kısa bir süre önce yönetmen netleşti. TRT1’de bu hafta final yapan ve çok sevilen Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, bu kez yine çok ididalı bir dizi olması beklenen Kral Kaybederse’nin yönetmenliğini üstlenecek.

Star TV için çekilecek Kral Kaybederse’nin başrol kadın oyuncusu için ise Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin adı geçiyordu. Ancak bu konuda da resmi bir açıklama yapılmadı. Neslihan Atagül’ün zaten Star TV’de yayınlanacak Gecenin Ucunda dizisinde rol alacağı biliniyor.

Seçilecek kadın oyuncu çok yakışıklı ve narsisist bir adam olan, kadınları etrafında dört döndüğü Kenan karakterinin hayatını karartan bir kadını oynayacak. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir kadın tarafından bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.