Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten Atiye dizisi 2. sezon sürprizi…

Beren Saat’ten Atiye dizisi 2. sezon sürprizi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir TV dizilerinde yer almayan Beren Saat, hayranlarını bir nebze olsun mutlu edecek bir başka diziyle dönmüştü. Dizi ekranda değil ama Netflix’te yayınlanıyor. Fantastik bir hikayenin kahramanı olan Atiye’yi oynayan Beren Saat, başrolü Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger ile paylaşıyor.

İlk sezonu yayınlanan dizinin aslında 2. sezonu da çekilmiş ancak diziye bir süre ara verilmişti. Pandemi nedeniyle yaşanan karantina döneminin ardından çekimler yeniden başlamıştı. Şu sıralar Atiye’nin 3. sezon çekimleri devam ediyor. Ancak izleyici 2. sezonu bekliyor. Netflix’te The Gift ismiyle yayınlanan dizinin yeni sezonu için heyecan doruktayken, Beren Saat’ten mutlu eden bir paylaşım geldi.

İlk sezonu 2019 Aralık ayında yayınlanan dizi, sadece Türkiye’de değil pek çok farklı ülkede de ilgiyle izleniyor. Atiye’nin ikinci sezonunun Eylül ayında yayınlanacağı konuşuluyor ama net bir tarih ortaya çıkmıyordu. Geçtiğimiz Netflix, dizinin 2. sezonunu 10 Eylül Perşembe günü yayınlayacağını açıklamıştı.

Bu kez Beren Saat de dizinin 2. sezon afişini instagram sayfasından yayınladı. Diziyi heyecanla bekleyen hayranları beğeni yağdırıyor bu paylaşıma

İşte o paylaşım:

Atiye/The Gift Season 2 on Netflix

Beren Saat'ten Atiye dizisi 2. sezon sürprizi... 7