Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’ten sürpriz imaj değişikliği! Yeni proje mi geliyor?

Beren Saat’ten sürpriz imaj değişikliği! Yeni proje mi geliyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, uzun süredir ekranlarda yok. Hayranları onu yeni bir dizide ekranda görmek istiyor. Fakat oyuncu, en son dijital platformu tercih etmiş ve Netflix için çekilen Atiye dizisinde rol almıştı.

2015-2016 yıllarında Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin ardından bir daha ekranda görülmedi oyuncu. Zaten uzun yıllar dizilerde ya da sinemada da yer almadı. Kenan Doğulu ile evli olan Saat’in, evliliğinde bazı sorunlar yaşanmış ve ayrılık aşamasına gelmişti. Ünlü çift, pandemi döneminde daha çok bir arada kalma fırsatı bulmuş ve evliliklerini de bu dönemdeki dayanışmalarıyla kurtarmışlardı.

Beren Saat, sonrasında 2019-2021 yılları arasında 3 sezon olarak yayınlanan Atiye dizisinde rol aldı. Oyuncunun ekrana dönüşü merakla beklense de herhangi bir projede henüz ismi geçmiyor. Hayranları onu zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takip ediyor.

Ünlü oyuncu, bir kaç gün önce sosyal medyada yayınlanan bir görüntüsü, imaj değişikliğini ortaya çıkardı. Saçlarına yeni bir şekil verdiren Beren Saat’in, bu değişikliği bir proje için mi yaptığı ayrı bir merak konusu oldu.

Saç rengini açtıran ve kahkül kestiren oyuncunun yeni hali, hayranlarının da beğenisini kazandı. Ancak bazı hayranları, ilginç bir gönderme de yaptı yıllar önceki unutulmayan dizisine. Kanal D’de yayınlanan ve hala konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Bihter Ziyagil’ karakterine atıfta bulunuyor hayranları. O günlerdeki haline benzetiliyor Beren Saat…

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Beren Saat’in son görüntüsü…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi