Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, Elazığ depremiyle ilgili kampanya başlattı!

Bergüzar Korel, Elazığ depremiyle ilgili kampanya başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Elazığ ve Malatya’yı etkileyen deprem felaketindeki vatandaşlara yardım için kolları sıvadı.

Oyuncu, kendi üzerlerine düşeni yapacaklarını belirttiği mesajında daha çok kişinin de destek verebilmesi için çağrıda bulundu.

Hamile olan ve yakın bir zaman sonra da ikinci oğlunu dünyaya getirmeye hazırlanan Bergüzar Korel’in kampanyasına hayranları da ilgi gösterdi.

Korel, “Ben zaten duyarlı vatandaşlarımızın, devletimizin oraya hemen yardım ulaştıracağına eminim. Sadece üzerime düşeni yapmak istedim” diye vurguladı. İşte Bergüzar Korel’in dikkat çeken çağrısı:

Ünlü oyuncu ayrıca instagram hesabından aşağıdaki mesajı da paylaşarak, yardım detayları hakkında bilgi ve ihtiyaç listesi verdi:

Elazığ/Sivrice’nin Bekçitepe Köyü’ne bağlı Kazgedik’i Mezrasında ikamet eden Azer Karataş 19 yaşında ve Geleceğe Işık Tut sosyal sorumluluk projesine başvurdu..Bulunduğu bölgeye yeterli miktarda yardım kuruluşu intikal etmemiş ve kendi imkanlarıyla mücadele etmeye çalışıyorlar.. Depremden etkilenen evleri de kullanamıyorlar.
Yemek yapabilmek için gerekli malzemelere sahip değiller.
Köyde 50 kişi yaşıyor..Acil eksikler:
Isıtıcı
Battaniye
Kuru erzak
İlaç
Bebek bezi
Bebek maması
Hijyen malzemeleri
Kişisel bakım malzemeleri
Bot
Mont
Çorap
Atkı eldiven
Barınak(çadırlar mevcut ama geceleri aşırı soğuk olduğundan ısınamıyorlar mümkün ise konteynır)
Bunun dışında bot,mont,kıyafet sayısı ve ayrıntılarına @gelecegeisiktut sayfasından ulaşabilirsiniz.
Yapılacak yardımların köye ulaşması için acil lojistik desteğe ihtiyacımız var. Azer’in tek başına mücadele verdiğini bir kez daha hatırlatmak isterim.
Kendisinin de onayıyla iletişim bilgilerini paylaşıyorum.

Adres: Elazığ/Sivrice/PTT Şubesi
Alıcı: Azer Karataş
Tel: 05419279161

Bergüzar Korel, Elazığ depremiyle ilgili kampanya başlattı! 7