Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’in sevimli çırağı! Şevval Sam’ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin’in dikkat çeken pozları!

Aslı Enver’in sevimli çırağı! Şevval Sam’ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin’in dikkat çeken pozları!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyayı kullanan ünlü isimlerin yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin gündeminden düşmüyor. Hem yer aldıkları projelerden, hem özel hayatlarından, hem ev hallerinden fotoğraf ve videolarla takipçileriyle daha samimi ilişkiler kuruyor ünlüler.

Sosyal medya sayesinde hayatlarının bir bölümünü de paylaşmaktan çekinmiyor, herkes gibi yaşadıkları kimi heyecanları da takipçileriyle samimi bir şekilde paylaşıyorlar. Bu isimlerden ikisinin son paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz… Aslı Enver ve Şevval Sam…

Bazı isimler var ki onlar da dostluklarıyla ünlüler dünyasında dikkat çekiyor ve birlikte yer aldıkları röportajlarla ve açıklamalarıyla da samimiyetlerini ortaya koyuyorlar. Bu isimler arasında kısa bir süre önce bir dergiye röportaj veren Belçim Bilgin ve Beren Saat’in dikkat çeken fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz.

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 13

2005 yılından beri arkadaş olan iki oyuncu, Magnet Quarterly dergisi için birbirleriyle röportaj yaptılar. İki oyuncunun röportajı kadar, fotoğrafları da büyük ilgi çekti.

Beren Saat, röportajda aynı ülkede ama farklı yerlerde büyümüş iki insan olarak birbirlerinin deneyimlerinden nasıl faydalandıklarını aktarıyor. “Aynı hikayeleri yaşamak şart değil. Örneğin, ikimiz de Ankara’da büyüdük fakat birimiz ülkenin doğu bölgesinden gelen bir aileye, diğerimiz ise suyun diğer tarafından Türkiye’ye göç etmiş bir aileye mensup.
Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 14

Birçok defa ülke değiştirmemize, hikayelerimiz çok farklı bir şekilde akmasına karşın, bir olmayı deneyimledik. Bir olmak; birbirimizin eli-kolu olmak, bazen gözü olmak.” ifadesini kullanıyor.

Saat, bu röportajla ilgili fotoğrafları ve bilgiyi de instagram sayfasından paylaştı:

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 15

Bir başka ünlü ismi ise ev haliyle görüyoruz. Aslı Enver, kısa süre önce ekrana veda eden Star TV’deki dizisi Babil’in ardından bir süre dinlenmeyi tercih ediyor. Oyuncu, yaz aylarında bir barınaktan sahiplendiği sevimli köpeği Oli ile görülüyor.

Evinde iki kedisi olan Enver’in, köpeği Oli ile birlikte kocaman bir ailesi var aslında. Oyuncu, evdeki sevimli dostlarıyla keyifli vakit geçirirken, hazır zamanı varken farklı uğraşlar da ediniyor.

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 16

Aslı Enver, son olarak bir duvar saatini boyamaya başlamış. Boya yaparken çekilen fotoğraflarını da instagram’dan paylaşıyor. Yanında çırağı Oli de onu ilgiyle izlemekte…

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 17

Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Şevval Sam ise bugünlerde farklı bir heyecan yaşamakta. Oyuncuyu yakından takip edenler, onun yaz aylarında karavanla tatil yapmaktan ne kadar keyif aldığını da biliyor. Bir dostundan aldığı minibüsü karavan haline getirmek için de uzun süredir bekliyor oyuncu.

Zaman zaman modifiye olan karavanından paylaşımlar da yapan oyuncu, sonunda Prenses dediği karavanına kavuşmuş. Dışarıdan bir minibüs gibi dursa da iç dizaynı ve yeni eklentileri ile Şevval Sam’ın yazın muhtemelen tatile gideceği karavanıyla pek çok fotoğrafını görme şansımız olacak.

İşte Şevval Sam ve karavanı…

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 18

Aslı Enver'in sevimli çırağı! Şevval Sam'ın karavan heyecanı! Beren Saat ve Belçim Bilgin'in dikkat çeken pozları! 19