Ana sayfa Güncel Haberler Bergüzar Korel’den hayranlarına büyük müjde!

Bergüzar Korel’den hayranlarına büyük müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, instagram hesabından hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı.Oyuncu, kısa bir video paylaştı.Bu videonun ne olduğunu merak eden hayranları sosyal medyada konuyu gündeme taşıdı.

2020 yılının Mart ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getiren Bergüzar Korel, yeni bir heyecanın içinde. Bergüzar Korel’in albümü çıkıyor… Albümden ilk klibin görüntülerini instagram hesabından yayınlayan oyuncu, bir hayli heyecanlı.

Bergüzar Korel, çekimlerin koronavirüs salgını öncesinde yapıldığını da özellikle belirtti.

Korel, “Sosyal mesafeden önceydi. Biz çok mutluyduk. Ve size güzel bir sürpriz hazırlamıştık. Pazartesi’yi bekleyin ” diyerek Son Mektup isimli klipten görüntüler yayınladı.

Klipte yer alanlardan bazıları şöyle; Halit Ergenç, Engin Hepileri, Onur Büyüktopçu, Beyza Şekerci,Ayhan Koçak, Necati Kutlu, Gizem Kızıl, Merve Dizdar, İrem Kahyaoğlu,Esra Roşan, Burcu Kuş, Boran Kuzum, Miray Daner, Aliberk Reşitoğlu, Pınar Akın…

Bergüzar Korel’in paylaşımı yurt dışındaki hayranlarını da heyecanlandırdı. Sosyal medyada birçok yabancı hayranı paylaşımlar yaptı.