Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel’in 1 milyon sevincine, takipçisinden ‘Gir içeri, rezil olduk!” yanıtı!

Bergüzar Korel’in 1 milyon sevincine, takipçisinden ‘Gir içeri, rezil olduk!” yanıtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ekranlara en son geçtiğimiz sezon final yapan Vatanım Sensin dizisiyle gelen Bergüzar Korel, sezonda dizide oynamak yerine tiyatro sahnesine çıkmayı tercih etmişti.

Kızlar ve Oğlanlar isimli tiyatro oyunuyla büyük ilgi gören Bergüzar Korel, şu sıralar Çeşme’de tatil yapıyor ve yorgunluk atıyor.

Bergüzar Korel’i çok sevindiren gelişme ise instagram hesabından geldi.

Korel, hesabını takip edenlerin sayısının 1 milyona ulaşmasının sevincini, takipçileriyle kumsalda çekilen bir fotoğrafını paylaşarak gösterdi.

Instagram hesabını çok aktif kullanmayan ama pek çok sosyal konudaki tavırları, gündemle ilgili sözleriyle konuşulan Bergüzar Korel, bu kez 1 milyonu kutladı.

Bu kutlamayı yaparken fotoğrafının yanına düştüğü notla da bir dönemin unutulmayan Bizimkiler dizisindeki Cemil karakterine gönderme yaptı ve “seviiim koş sekizyüzdoksanüçbinyıl sonunda 1 milyon olmuşuz?” notunu düştü.

Takipçileri, ünlü oyuncunun sevincine yorumlarıyla destek vererek “Tebrikler, geç oldu ama güç olmasın, çoktan haketmiştiniz, nice 1 milyonlara” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Bir takipçisinin ise Korel’in Bizimkiler göndermesine yaptığı şu atıf da okuyanları güldürüyor: “Gir iceri cemiiillll konu komsuya rezil olduk ?

İşte Bergüzar Korel’in sevincini paylaştığı o fotoğraf:

Bergüzar Korel'in 1 milyon sevincine, takipçisinden 'Gir içeri, rezil olduk!" yanıtı! 7