Ana sayfa Sosyal Medya Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik’i bekleyenlere iki büyük müjdesi var!

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik’i bekleyenlere iki büyük müjdesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinema sektöründe sonuçları herkesi şaşırtan büyük çıkışlardan birisini Şahan Gökbakar gerçekleştirdi. Recep İvedik film serisi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesini etkileyen ve büyük gişe gelirledi elde eden oyuncu, sanılanın aksine izleyicileri ne kadar iyi tanıdığını da göstermişti.

Recep İvedik’in bu büyük sinema başarısı Disney Plus Türkiye yetkililerinin de dikkatinden kaçmadı ve ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandı… Recep İvedik’in yeni versiyonlarının bu platformda yayınlanması için yapılan anlaşma dikkat çekiciydi…

Disney Plus’ın Türkiye operasyonuna başladığı daha ilk günlerde Şahan Gökbakar ile görüşmelerin yapılması ve kısa sürede de anlaşmanın sağlanması önemli bir gelişmeydi… Çünkü platformun ne kadar farklı ve çeşitli içerik üretmek istediğini da anlatan bir anlaşma oldu.

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik'i bekleyenlere iki büyük müjdesi var! 7

Recep İvedik’in yeni sinema filmini bekleyenlere Şahan Gökbakar’ın bir başka sürpriz daha var… Sadece film olarak değil, Recep İvedik bir dijital dizi olarak da çekilecek.

Türk Sinema sektörüne adeta damga vuran Recep İvedik karakterinin yeni maceralarını artık Disney Plus platformunun üyeleri izleyebilecek.

Serinin diğer filmlerinin 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’ta paylaşılacak olması, aynı zamanda Şahan Gökbakar’ın yurt dışındaki bilinirliğine de büyük etkisi olacaktır.

Recep İvedik karakterinin yeni maceralarını hem sinema filmi hem de dizi olarak bekleyenler için biraz daha zaman gerektiğini ve hazırlıkların devam ettiğini belirtmemiz lazım.