Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hala tatilde, Savaşçı nerede?

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hala tatilde, Savaşçı nerede?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin Savaşçı dizisiyle ilgili muamma devam ediyor! Yaz sezonu başladığından beri diziyle ilgili net bir bilgi alınamaması, dizinin takipçilerini iyice kaygılandırmakta… Çoktan sezona başlayan, çekimleri Temmuz sonu Ağustos başı gibi başlayan pek çok diziye karşın Savaşçı dizisinin yeni sezon bölümlerinin çekimleri hala başlamadı.

Ekranda bir kaç haftadır diziyi izliyoruz ancak eldeki stok bölümler de bitti! Bundan sonra ne olacağı ise izleyicinin merak konusu. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay’ın, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile son olarak bir sürat teknesinden yaptığı paylaşım ise yine Savaşçı dizisiyle ilgili kafaları karıştırdı!

Hala tatilde olan dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay ile yapımcı firma Limon Film’in bir süre önce yeni sezon için anlaşma sağladığı şeklinde haberler gündeme gelmişti. Yapımcı firma, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile de yeni sezon için görüşmelerin sürdüğü bilgisini vermişti. Henüz anlaşma yapılmasa da görüşmeler sürüyor.

Ancak görünen o ki henüz bu konuda bir gelişme sağlanamamış. Zira, çekimleri normalde Eskişehir’de yapılan dizinin setinde değil de tatilde olan Berk Oktay’ın yaptığı sosyal medya paylaşımlarına bakılırsa, şu anda çekim de yok.

Hazırlıkların sürdüğü yapımcı firma tarafından belirtilmekte. İzleyici ise merakla diziyi bekliyor. Durum nasıl sonuçlanacak izleyip göreceğiz.

Bu arada Berk Oktay’ın yaptığı aşağıdaki paylaşıma Yıldız Çağrı Atiksoy’un “Özünü sevdiğim” yorumu da dikkat çekti…
????

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hala tatilde, Savaşçı nerede? 7