Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinden Yasak Elma’ya geçtiği haberi ortalığı karıştırdı!

Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinden Yasak Elma’ya geçtiği haberi ortalığı karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan ve Limon Film imzalı Savaşçı dizisinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu adeta yılan hikayesine döndü! Dizinin geçtiğimiz sezon çekilen ve stokta olan 3 bölümü Eylül ayında yayınlandı. Yeni sezon çekimleriyle ilgili olarak da Berk Oktay ile anlaşma yapıldığı söylenmişti.

Limon Film’in Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile de yeni sezon için görüştüğü ifade edilmiş ve bir kaç hafta önce de dizinin Eskişehir’deki çekimlerinin en kısa sürede başlayacağı açıklanmıştı. Ancak bu açıklamadan sonra hiç bir gelişme yaşanmadı. Berk Oktay’ın sosyal medya paylaşımlarından da hala İstanbul’da olduğu görülmekte.

Yaşanan son bir gelişme ise herkesi şaşkına çevirdi adeta! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hebasından verdiği bilgiye göre, Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinde değil Yasak Elma dizisinde oynayacak.

Aynı kanalın bir dizisinden diğerine transfer olduğu ifade edilen habere göre, Savaşçı dizisinin de bittiği anlamına geliyor bu durum! Ya da Kağan Bozok karakteri diziden çıkarılacak!

Berk Oktay'ın Savaşçı dizisinden Yasak Elma'ya geçtiği haberi ortalığı karıştırdı! 7

Bu arada Yasak Elma dizisinden 4 erkek ve 1 kadın oyuncunun ayrılacağı da geçtiğimiz günlerde öğrenilmişti. Halit, Kerim, Yiğit, Kaya ve Lila karakterleri kısa bir süre sonra diziden ayrılıyor. Yeni karakterlerin diziye katılacağı ifade ediliyordu. Son yaşanan gelişmelere göre bu kişilerden birisi Berk Oktay oynayacak.

Bu ilginç gelişme ile birlikte Savaşçı dizisinin 100. bölüm çekimlerinin de 12 Kasım’da başlamasının planlandığı kulislere düştü.

Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine katıldığı iddiası ise adeta ortalığı karıştırdı! Bakalım bu iddia doğrulanacak mı?
Ortadaki garip durum ise Berk Oktay’ın Limon Film ile Savaşçı için yeni sezon anlaşmasını yapmış olması. Bu anlaşmanın ardından Yasak Elma dizisi için anlaşması ilginç bir durum ortaya çıkardı!

Gelişmeleri hep birlikte izleyip göreceğiz ama şimdilik kulis bilgileri ile ortada garip bir durumun olduğu da aşikar…