Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Hardal ile Dilan Telkök çifti sanala bağladı!

Berkay Hardal ile Dilan Telkök çifti sanala bağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karantina döneminde Köyceğiz’deki evlerinden yaptıkları birçok video ile dijital dünyanın en önemli iletişim aracı olan youtube’da yol alan Dilan Telkök ile Berkay Hardal çifti, kanallarını büyütmeyi sürdürüyor.

Sıklıkla paylaşımlar yaparak 174 bin aboneye ulaşan ünlü çift, renkli yaşamlarından farklı kesitler de sunuyor. İstanbul’daki evlerinin artık kışlık ev konumuna geldiğini anlatan Dilan Telkök, Köyceğiz’deki evinde gardrop düzenlemesi ile ilgili bir video paylaştı.

Berkay Hardal, Gençliğim Eyvah isimli atv dizisinden gelen teklifi önce kabul etmiş, sonra eşinin rahatsızlığı nedeniyle projeden çekilmişti. Oyuncu, dizide yer almaktansa Köyceğiz’de eşinin yanında olmayı tercih etti.

Yatak odalarının dağınıklığını ortaya döken çift, gardrop düzenleyerek günlük yaşamlarına yönelik bir örnek paylaştı. Henüz evlerinde her şey tamamlanmadığı, eksik eşyalar olduğunu gösteren çift, adeta gününü gün ediyor.

Dilan Telkök hatırlanacağı üzere bu sezon Star TV’de yayınlanan ve final kararı alınan Güvercin dizisinde Betül karakterine hayat vermişti. Son 2 bölümü yayınlanmayan dizinin akıbeti de henüz netleşmedi.