Ana sayfa Güncel Haberler Berkay Hardal ile Dilan Telkök’ün mutluluğuna gölge düştü!

Berkay Hardal ile Dilan Telkök’ün mutluluğuna gölge düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berkay Hardal, eşinin sağlık sorunları çıkınca diziyi bıraktı! atv için hazırlanmakta olan Gençliğim Eyvah isimli dizide Berkay Hardal’ın da rol alacağı belirtiliyordu. Ancak oyuncunun bu projeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen’in başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Berkay Hardal, projeden ayrıldı.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşamakta olan Berkay Hardal ile Dilan Telkök çifti, mutluluklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gösteriyor.Ancak bu mutluluğa gölge düştü.

Dilan Telkök’ün bazı sağlık sorunları oluşunca Berkay Hardal dizide oynamaktan vazgeçti. Burak Tozkoparan ile birlikte kardeş rolünü canlandıracak yeni oyuncu arayışı devam ediyor. 18 Mayıs’ta Beykoz’da oluşturulan platoda dizinin çekimlerine başlanacak.

Dilan Telkök ile Berkay Hardal, 2019 yılının Ekim ayında ani bir karar ile evlendi. Çift, koronavirüs salgını nedeniyle Muğla’daki evlerinde kendilerini karantinaya aldı. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin büyük ilgisini çeken çift, mutlulukları ile göz doldurmuştu.