Ana sayfa Güncel Haberler Büşra Develi teyze oldu ama yeğenini göremedi!

Büşra Develi teyze oldu ama yeğenini göremedi!

tarafından ker_def

L’officel dergisinin Mayıs ayı kapağında Büşra Develi bulunuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimiz bu dönem Büşra Develi için de farklı deneyimler yaşattı. Ünlü oyuncu, dergiye yaptığı açıklamada hem koronavirüs günlerinde neler yaptığını söyledi hem de bir müjde verdi.

Büşra Develi, teyze oldu. Oyuncunun ablası karantina döneminde doğum yaptı. Ancak ünlü oyuncu yeğenini göremedi. Develi, “Bu zor süreçte ablam doğum yaptı ve ben hala onları göremedim. Olaylar biter bitmez tek istediğim Antalya’ya gidip ailemi görmek ve onlarla doyasıya vakit geçirmek” açıklamasında bulundu.

Büşra Develi teyze oldu ama yeğenini göremedi! 7

Koronavirüs süreci başlamadan önce yemek kursuna giden oyuncu, bunun faydasını da gördü. Develi, “Bu süreç başlamadan önce yemek kursuna başlamıştım. Bayağı işime yaradı. Bol bol yemek yapıyorum. Kendimi mutfağa adadım diyebilirim” dedi.

Evde yemek yapmak dışında tarih kitapları da okuduğunu belirten oyuncu, sosyal bir insan olduğunu da fark ettiğini söyledi.

Kendisinde keşfettiği şeyi anlatan oyuncu, “Çok sosyal bir insan olarak tanımlamazdım kendimi ama meğerse sosyalmişim” şeklinde konuştu.

Oyuncu kendisinin en sabit özelliğinin ise inatçılık olduğunu söyledi.